Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ήθελε μετάθεση στους “αδιάφθορους” ο Αστυνόμος του κυκλώματος “ελληνοποιήσεων”


Στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προσπάθησε με επιμονή να ενταχθεί ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου, ο οποίος κατηγορείται ως κεντρικό πρόσωπο του κυκλώματος που «ελληνοποιούσε» επικίνδυνους κακοποιούς εκδίδοντας ταυτότητες και διαβατήρια με άλλα στοιχεία.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στην Realnews στέλεχος των υπηρεσιών ασφαλείας που ερευνούν παράλληλα στην περιφέρεια της δράσης του κυκλώματος, όπως αποτυπώθηκε στην δικογραφία που συνέταξε το Εσωτερικών Υποθέσεων. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή ενημέρωσης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου είχε κάνει αίτηση μετάθεσης στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. πριν από περίπου ένα χρόνο, περίοδο κατά την οποία υπήρξαν οι πρώτες πληροφορίες και έρευνες των διωκτικών αρχών για την δράση των ομογενών από την Ρωσία που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος.

Τα ίδια στελέχη εκτιμούν πως η προσπάθεια για την μετάθεση του συγκεκριμένου Αστυνόμου, μέλους της σπείρας, έγινε προκειμένου από αυτή την θέση να μπορεί να ενημερώνει τους αρχηγούς του κυκλώματος για την πορεία των ερευνών που πραγματοποιούσε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

ΠΗΓΗ: Realnews – Θάνος Σωτήρης

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια