Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι επαφές της ΕΜΑΣ σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού μας Ενωτική Μαχητική Αστυνομική Συσπείρωση - ΕΜΑΣ  συναντήθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα με την ηγεσία της πόλης, πλην της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, όπου και τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το σύνολο του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ.

Συγκεκριμένα, αντικείμενο των επαφών μας ήταν η δημιουργία και η αποστολή των νεοϊδρυθεισών Υπηρεσιών, ήτοι ΔΡΑΣΗ, ΟΔΟΣ, ΠΑΝΘΗΡΕΣ, Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας.

Επιπρόσθετα, έγινε συζήτηση για τα προβλήματα στην ΥΜΕΔΙΘ και την ενίσχυση της με συναδέλφους παρά τη θέληση τους καίτοι θα μπορούσε κάλλιστα να ενισχυθεί με τις μεταθέσεις εντός ΓΑΔΘ, αλλά και με τις διαταχθείσες έκτακτες μεταθέσεις προ ολίγων ημερών.

Παράλληλα, αναπτύχθηκαν και άλλα ζητήματα όπως η λειτουργία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι ακίνητες δυνάμεις, οι προστατευτικές φυλάξεις ανηλίκων,  τα αυξημένα μέτρα, οι σκοπιές σε στόχους για τις οποίες και ζητήθηκε αναθεώρηση. Επιπλέον, επικεντρωθήκαμε και σε ότι αφορά στην έλλειψη δύναμης σε μάχιμες υπηρεσίες, τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό στις οφειλόμενων ημερήσιων αναπαύσεων , κυρίως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης η οποία και αντιμετωπίζει ιδιαίτερο σοβαρό πρόβλημα την τελευταία περίοδο.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στις εξελίξεις και να παρατηρούμε τα τεκταινόμενα σε όλες τις Διευθύνσεις και Υπηρεσίες. Δε σταματάμε επουδενί τις παρεμβάσεις και τις πιέσεις μας με σκοπό τη διαφύλαξη των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια