Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Δεληγιώργης:Τι έχει να πει η φυσική και πολιτική ηγεσία για την κατάσταση που επικρατεί στη Διεύθυνση Άμεση Δράσης Θεσσαλονίκης;


Μεγάλη η δυσαρέσκεια που επικρατεί στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, καθότι οι συνάδελφοί μας θεωρούν ότι η Υπηρεσία-διοίκηση δεν σεβάστηκε τον κόπο και τα χρήματα, που οι ίδιοι δαπάνησαν προκειμένου να είναι λειτουργικά τα οχήματα, κατά το διάστημα που με υπαιτιότητα της Υπηρεσίας είχαν μείνει οι περισσότερες Αστυνομικές Υπηρεσίες χωρίς περιπολικα οχήματα! Μάλιστα το γεγονός ότι η εν λόγω Υπηρεσία είναι με διαφορά πρώτη σε υπηρεσιακή απόδοση, δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις εντός και εκτός του Σώματος!

Όπως διαφαίνεται η προσφορά και ο ευγενής ζήλος κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας δεν ενδιαφέρει καθόλου την Διοίκηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης!

Η ίδια δυσαρέσκεια επικρατεί και σε όλα τα Τμήματα της εν λόγω Υπηρεσίας, από το Κέντρο Επιχειρήσεων που με τις εντολές της ηγεσίας έχει μετατραπεί σε γραφειοκρατική στατιστική Υπηρεσία covid και ενδοοικογενειακής βίας, έως την δραματική έλλειψη προσωπικού που βιώνει όλη η Υπηρεσία και οι αποδεκατισμένες ομάδες ΔΙΑΣ!

Τι έχει να πει η φυσική και πολιτική ηγεσία για την κατάσταση αυτή;









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια