Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Θλίψη, απογοήτευση και αποτροπιασμός'' - Ανακοίνωση της Ένωσης Σερρών για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου


Διαβάστε την ανακοίνωση:    

Θλίψη, απογοήτευση και αποτροπιασμό προκάλεσε στη μεγάλη αστυνομική οικογένεια η τοποθέτηση του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μπάμπη ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ‘’ΣΗΜΕΡΑ’’ την Τετάρτη 01-12-2021. Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ σε μια αποστροφή του λόγου του απευθυνόμενος προς τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ χρησιμοποίησε την άκρως προσβλητική έκφραση ‘’μπάτσοι’’ εννοώντας το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, τους συναδέλφους μας.

    Όντας πάντοτε αντικειμενικοί όπως αρμόζει στο ρόλο και την αποστολή μας και λαμβάνοντας υπόψη την απάντηση του κ. Βουλευτή έπειτα από την αντίδραση  του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, τονίζουμε με σαφήνεια ότι τέτοιου είδους απαξιωτικές και ατιμωτικές εκφράσεις δεν πρέπει να εκστομίζονται για τους Έλληνες Αστυνομικούς από κανένα δημόσιο πρόσωπο και για κανένα λόγο. Σε μια σύγχρονη κοινωνία με μια ολοένα εξελισσόμενη σύγχρονη Αστυνομία, τέτοιου είδους εκφράσεις έπρεπε να είχαν ‘’θαφτεί’’ στο παρελθόν μιας δύσκολης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, για την οποία σίγουρα δεν ευθυνόμαστε σήμερα εμείς, όσο και αν κάποιοι επιχειρούν ανεπιτυχώς να μας συνδέσουν προς τέρψη και αγαλλίαση αυλικών και συντρόφων τους.

   Από την Ελληνική Πολιτεία και την Ελληνική Κυβέρνηση αναμένουμε ακόμη τα αυτονόητα, την έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των συναδέλφων μας στα γεγονότα του Έβρου, στις φυσικές καταστροφές και σαφώς στο πάρεργο των ελέγχων για την πανδημία, χωρίς να υπάρχει καμία ολιγωρία στην κύρια αποστολή μας στην πάταξη της εγκληματικότητας, όπως περίτρανα αποδεικνύεται από τις καθημερινές επιτυχίες των αστυνομικών υπηρεσιών και τα στατιστικά στοιχεία. Η αναγνώριση του καθημερινού αγώνα του Αστυνομικού Προσωπικού εκτός του ότι αποτελεί δικαιολογημένο αίτημα του συνόλου των συναδέλφων μας, αποτελεί συγχρόνως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ της Κυβέρνησης.

   

     Εφεξής, αναμένουμε από όλους να επιδεικνύουν τον επιβαλλόμενο σεβασμό απέναντι στους άνδρες και γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας τιμώντας και εκτιμώντας το σημαντικό λειτούργημα που επιτελούμε ως βασικό πυλώνα της Δημοκρατίας μας,  συνυπολογίζοντας και αποτυπώνοντας στη συνείδηση τους τους 140 νεκρούς συναδέλφους μας που θυσιάστηκαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αφουγκραζόμενοι τις εύλογες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του συνδικαλιστικού μας κινήματος για το εν λόγω θέμα.

 

                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                 ΖΑΓΟΡΑ ΕΛΠΙΔΑ

             









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια