Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διάρρηξη-μυστήριο στο προξενείο της Κολομβίας στην Κηφισιά


Μία διάρρηξη-μυστήριο ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, οι οποίοι ενημερώθηκαν ότι άγνωστοι «άνοιξαν» το προξενείο της Κολομβίας που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 40 στην περιοχή της Κηφισιάς.  

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19.30, απόγευμα Δευτέρας, όταν οι διαρρήκτες παραβίασαν το κτίριο που στεγάζει το προξενείο και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους. Η εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί είναι ότι οι διαρρήκτες αναζητούσαν κάτι –άγνωστο ακόμα τι είναι αυτό- και δεν το βρήκαν.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι έφυγαν από το προξενείο χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα, παρότι πολλοί χώροι βρέθηκαν αναστατωμένοι. Μυστήριο παραμένει για την ΕΛ.ΑΣ. τι ήταν αυτό που αναζητούσαν οι δράστες. Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως ο πρόξενος της Κολομβίας.

Οι αστυνομικοί ποντάρουν στα αποτελέσματα από την εξέταση γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων. Οι δράστες πάντως περιγράφονται ως «επαγγελματίες» και δεν είναι απίθανο να μην άφησαν πίσω τους ίχνη. Πάντως, φαίνεται ότι δεν πείραξαν τους υπολογιστές του προξενείου.

 

Αλέξανδρος Καλαφάτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια