Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί είπαν οι Αξιωματικοί Κρήτης στον Ταξίαρχο τού Ηρακλείου


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Αξιωματικών Κρήτης: Την πρώτη συνάντηση μετά τη συγκρότηση σε σώμα πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης με τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. Σπυριδάκη Νικόλαο.

 Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε είχε κυρίως εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφενός μεν λόγω της νέας σύστασης του Δ.Σ. του σωματείου μας και αφετέρου λόγω της περιόδου των εορτών των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής αυτής συνάντησης, δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν σε πρώτη φάση διάφορα υπηρεσιακά ζητήματα και θέματα που απασχολούν τα μέλη μας και τις υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου.

Το Δ.Σ. γενικά εξέφρασε την ικανοποίηση του από τον τρόπο διαχείρισης εκ μέρους της Δ.Α. Ηρακλείου, του αστυνομικού προσωπικού εκείνου που μετατίθεται στο Νομό Ηρακλείου, με την παράλληλη στήριξη ανά περιόδους των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη για ενίσχυση από ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και από την προσπάθεια που καταβάλλεται κυρίως από τη φυσική μας ηγεσία για ενίσχυση από υλικοτεχνικό εξοπλισμό (οχήματα, ένδυση, υπόδηση κλπ.)

Επιπρόσθετα συζητήθηκε η δύσκολη θέση που έρχεται και πάλι η Ελληνική Αστυνομία, λόγω των τελευταίων μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από την Κυβέρνηση για τον περιορισμό του Κορωνοϊού, στηλιτεύοντας το δυσάρεστο γεγονός ότι ενώ σύμφωνα με το ΦΕΚ, εννέα είναι οι φορείς του δημοσίου που είναι επιφορτισμένοι με τους ελέγχους για τον Covid-19, δυστυχώς πάντα το βάρος πέφτει εξολοκλήρου στην ΕΛ.ΑΣ., περιορίζοντας σε ένα βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε θέματα ασφάλειας προς τους συμπολίτες μας, από τη στιγμή που το προσωπικό της Αστυνομίας απασχολείται συνεχώς με αλλότρια καθήκοντα από αυτά της κύριας αποστολής του.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης, όπως γνώρισε και στον κ. Ταξίαρχο, το προσεχές χρονικό διάστημα προτίθεται να προβεί σε συναντήσεις με όλα τα μέλη μας, με επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουμε σε όλες τις υπηρεσίες του Νομού και για οποιοδήποτε υπηρεσιακό θέμα προκύψει θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με σκοπό την επίλυσή του.

Τέλος, αφού ανταλλάξαμε τις καθιερωμένες ευχές για την έλευση του νέου έτος, ευχηθήκαμε στον κ. Ταξίαρχο καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που του έχει ανατεθεί.  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια