Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Συνοριακοί Αττικής διοργανώνουν γιορτή για τα παιδιά


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Συνοριακών Αττικής: Το Σωματείο μας φοράει τα γιορτινά του και θα βρεθεί τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων κοντά στα παιδιά, δίπλα στα μέλη του και τις οικογένειες τους, για να  γιορτάσει μαζί τους και να προσφέρει δώρα σε όλους.

Γιατί τα Χριστούγεννα συμμετέχουμε όλοι στη χαρά που φέρνει η γέννηση του Θεανθρώπου, γινόμαστε όλοι μας παιδιά.

 

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00΄ και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00΄, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά και τα μέλη του Σωματείου στο αμφιθέατρο της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής, για να μοιράσει απλόχερα ευχές ,αγάπη και δώρα σε όλους.

(Διάθεση και από τα γραφεία του Σωματείου μετά από συνεννόηση με τα μέλη του Δ.Σ.)

 

Αυτές τις ξεχωριστές ημέρες, ξεχωριστοί άνθρωποι, μας συμπαρίστανται έμπρακτα και γενναιόδωρα.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εφοπλιστή κ. Μαρτίνο Αθανάσιο για την άμεση ανταπόκρισή  και την έμπρακτη υποστήριξη του.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι στέκονται δίπλα μας αγόγγυστα και πρόσχαρα.

 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΡΑΤΤΕΙΝ Α.Ε. κ. Βλαχόπουλο Αλέξανδρο και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας COOK AND GRILL, επιχειρηματία κ. Αλμπάνη Ευάγγελο, οι οποίοι στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

 

Η πανδημία δεν μας επέτρεψε να υλοποιήσουμε όλα αυτά που σχεδιάζαμε, λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων και περιορισμών. Δεν θα μας αποτρέψει όμως από το να προσφέρουμε λίγη  χαρά και αγάπη στα παιδιά μας, γι’ αυτό και η πρωτοβουλία μας αυτή θα υλοποιηθεί στις προαναφερόμενες ημερομηνίες.

 

*Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα όλα τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ, υγειονομικά πρωτοκόλλα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

                                    Για το Διοικητικό Συμβούλιο











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια