Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Ελεύθερος υπό όρους ο ανήλικος που διακινούσε ναρκωτικά μέσα σε σχολείο


Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο ανήλικος ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του και να διακινούσε ποσότητα κάνναβης εντός του σχολικού του περιβάλλοντος.

Ο ανήλικος πέρασε την Τρίτη το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη του σε Εισαγγελέα και Ανακριτή. 

Αφού αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, ο ανήλικος μαθητής φάνηκε πρόθυμος να συνεργαστεί με τους αρμόδιους κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα τον παρακολουθούν από εδώ και στο εξής. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Το χρονικό της υπόθεσης
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν δύο μαθητές απευθύνθηκαν σε καθηγητή του σχολείου τους, δείχνοντας του την κάνναβη και μαρτυρώντας ότι τους την έδωσε ένας συμμαθητής τους. 

Άμεσα ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου και στη συνέχεια η Αστυνομία.

Ο ανήλικος μαθητής που φέρεται να πουλούσε ναρκωτικά μέσα στο σχολείο του βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς συνελήφθη με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Ο πατέρας επίσης συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, που πρόκειται για πλημμεληματική πράξη. 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια