Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κ. Σακελλαροπούλου: Είμαστε περήφανοι για το Λιμενικό μας


Στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να επισκεφθεί το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αφού κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στελεχών του Σώματος, ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή του.

Αμέσως μετά, μετέβη στο Κέντρο Παρακολούθησης Θαλάσσιας Κυκλοφορίας και στα επιχειρησιακά κέντρα και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με σκάφος που επιχειρεί σε περιοχή της Κω. Ευχήθηκε στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα καλές γιορτές και καλή δύναμη στη σημαντική αποστολή τους και τους συνεχάρη «για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους.ακόμη και με τις πιο δυσμενείς συνθήκες».

«Είμαστε περήφανοι για το Λιμενικό μας, που αντεπεξέρχεται με απόλυτη επιτυχία στη δύσκολη αποστολή του, να ελέγχει τις θάλασσές μας και τα θαλάσσια σύνορα της χώρας, να διασώζει ανθρώπινες ζωές και να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε πρόκληση και απειλή. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους» δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 Στοπεριθώριο της επίσκεψής της, η κ. Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με παιδιά και μέλη του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αργώ», στο χριστουγεννιάτικο bazaar τους, που φιλοξενείται στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

 naftemporiki.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια