Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γαλάτσι: Το χρονικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης – Τα στοιχεία που εξετάζει οι αστυνομικοί


Επτά σφαίρες φέρεται να δέχθηκε το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Γαλάτσι, σε μια εκτέλεση που αποδίδεται στον πόλεμο της νύχτας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 35χρονος πυγμάχος Χάρης Κ., γνωστός μεταξύ φίλων και συναθλητών και ως Dirty Harry, πάρκαρε το σκούτερ του έξω από το γυμναστήριο όπου προπονούνταν τακτικά στις 18:10. Τη στιγμή εκείνη ένα άτομο περπάτησε προς το μέρος του και τον πυροβόλησε επτά φορές με πιστόλι από απόσταση περίπου ενός μέτρου. Οι περισσότερες βολίδες βρήκαν στόχο και τον έπληξαν σε διαφορά σημεία του σώματος του. Στη συνέχεια ο δράστης έτρεξε και επιβιβάστηκε σε μηχανή που τον περίμενε συνεργός του.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν βρει βίντεο στο οποίο να έχει καταγραφεί η στιγμή του φόνου, ενώ αναζητούν μαρτυρίες για τα χαρακτηριστικά του δράστη που τον περίμενε έξω από το γυμναστήριο.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για εκβιασμούς (2011) και απόπειρα ανθρωποκτονίας (2013). Ο Dirty Harry ήταν στενός συνεργάτης του Μιχάλη Καπίρη ή «Κεφάλα», όπως ήταν το ψευδώνυμό του, ο οποίος δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο στη Μεταμόρφωση.

Τη στιγμή της επίθεσης του Μαΐου, ο Χάρης Κ. βρισκόταν στο σημείο του φόνου και από σύμπτωση (;) πήγε στην τουαλέτα.

Στους κύκλους της νύχτας θεωρήθηκε ότι αυτός ήταν που ουσιαστικά «έστησε» τον Καπίρη για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Εξάλλου στο διάστημα μετά τον Μάιο ο Dirty Harry ανέλαβε τον έλεγχο των καταστημάτων σε Νέα Ιωνια, Φιλαδέλφεια και Περισσό όπου δραστηριοποιείτο η ομάδα. Και γι αυτό πιθανολογείται ότι τον έβγαλαν από τη μέση.

 

Γιάννης Σουλιώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια