Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΙΡΑ Ηρακλείου: Παιδικός καρκίνος & παιδικός διαβήτης


Παραθέτουμε ανακοίνωση της ΙΡΑ Ηρακλείου: Με χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία μας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου την Πρόεδρο της νεοσύστατης Λέσχης LIONS «Αριάδνη» κ. Αικατερίνη ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΛΗ η οποία συνοδευόταν από τι κ.κ. Ειρήνη ΤΕΡΖΑΚΗ και _______.

Η κ. Πρόεδρος ενημέρωσε τον Πρόεδρο κ. Μανώλη ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ, την Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Αγγελική ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και την Γενική Γραμματέα κ. Έφη ΦΛΟΥΡΗ για τους σκοπούς και την αναγκαιότητα ίδρυσης της Λέσχης LIONS ΑΡΙΑΔΝΗ και συζητήθηκαν οι τομείς που οι δύο ενώσεις μπορούν να συνεργαστούν για να βοηθήσουν από κοινού τα μέλη αλλά και την κοινωνία του Ηρακλείου.

Οι τομείς που συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε είναι δράσεις για πρόληψη παιδικού καρκίνου με εκδηλώσεις ενημέρωσης αλλά και προληπτικούς ελέγχους και για τον παιδικό διαβήτη με ίδιες δράσεις.

Οι δράσεις αυτές θα οδηγούν σε εκδηλώσεις για την ενίσχυση δομών για την ανακούφιση των παιδιών που νοσούν.

Επίσης με χαρά θα παροτρύνουμε τα παιδιά των μελών μας για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό για την αφίσα της ειρήνης που θα έχει χρηματικό έπαθλο 5000,00€. Ενημερώνουμε επίσης ότι παιδιά μελών μας που νοσούν με παιδικό διαβήτη θα μπορούν να καταθέσουν αίτημα για τις ειδικές παιδικές κατασκηνώσεις.

 

 

Για την  Τ.Δ. Ηρακλείου

 

Ο  Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο  Σ                              Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

          Μανόλης  Ζαχαριουδάκης                              Έφη Φλουρή









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια