Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κέρκυρα: Βγήκε από την αποθήκη μεταφέροντας δύο σάκκους με κάνναβη


Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία, ο αλλοδαπός, εντοπίσθηκε και συνελήφθη αμέσως μετά την έξοδό του από ερειπωμένη αποθήκη σε περιοχή της κεντρικής Κέρκυρας, καθώς στο εσωτερικό δύο σάκων που μετέφερε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -9.700-γραμμαρίων.

 

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε -1- ι.χ. αυτοκίνητο του αλλοδαπού, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών και -2- κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή του.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα γυμνάσια και λύκεια της Κέρκυρας γίνεται χρήση σκληρών ναρκωτικων, απο μαθητές, ακόμα και στα διαλείμματα έξω από τ σχολεία. Δείτε βίντεο που ανέβασε η δημοσιογράφος Κα Χονδρογιάννη στο σαϊτ Έμποροι περιμένουν τους μαθητές έξω από τα σχολεία χωρίς να λογαριαζουν ούτε καθηγητές ούτε αστυνομία.