Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Πεχλιβανάκης: Περι μισθοδοσίας Ιανουαρίου ο λόγος...


Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Γιάννη Πεχλιβανάκη: Κάθε μήνα η μισθοδοσία του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιείται την 27 ημέρα κάθε μήνα.

Όταν αυτή η μέρα τυχαίνει Σάββατο ή Κυριακή η μισθοδοσία μπαίνει στις τράπεζες την Πέμπτη το απόγευμα καθώς ο συνάδελφος που δεν έχει κάρτα να μπορεί να έχει στα χέρια του στις 27.

Αν η 27 πέφτει Παρασκευή η μισθοδοσία μπαίνει κανονικά 26 απόγευμα .

Αν η 27 πέφτει Δευτέρα τότε τα χρήματα αποδεσμεύονται από τις τράπεζες στις 24 ημέρα Παρασκευή.

Αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας του συστήματος πληρωμών μας.

26 το απόγευμα μετά τις 16.30 για τις τράπεζες θεωρείται 27..

Πάμε τώρα στα σημερινά δεδομένα..

Είναι σίγουρα παραμονές Χριστουγέννων και όλοι ήθελαν να κάνουν τα ψώνια για το γιορτινό τραπέζι, να πάρουν κανένα δώρο.

Σίγουρα το αυτοματοποιημένο σύστημα μισθοδοσίας δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες και αν δεν υπάρχει παρέμβαση τα χρήματα δεν μπορούν να μπουν νωρίτερα..

Άλλο λοιπόν το ηθικό και ανθρώπινο και άλλο η σκληρή πραγματικότητα..

Καλές γιορτές σε όλο τον κοσμο,με υγεία.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ

Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων της ΓΑΔΘ

Μέλος ΑΣΠΑ

 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι κοιμήθηκε η ποασυ..αντανακλαστικά μηδέν.. καλές φωτογραφίες τα Χριστούγεννα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεκέμβριο του 2020 όμως η μισθοδοσία είχε γίνει Τετάρτη 23/12/2021 ώρα 16:30 και τα Χριστούγεννα έπεφταν Παρασκευή. Τότε πώς έγινε και το αυτοματοποιημένο σύστημα ''απέκτησε΄΄ ευαισθησία;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχω εθνική τράπεζα. Κάθε 26 του μήνα , μετά τις 18:00 , έμπαινε ο μισθός. Όχι κάθε 27. Κατά τα άλλα ισχύουν όλα. Δηλαδή θα βγούμε για ψώνια στα παιδιά μας και στην οικογένειά μας, την παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτό έγινε και πέρσι. Έρχονται οι εκλογές, είναι και με απλή αναλογική.. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Δηλαδή το σύστημα δεν είναι αυτόματο για τους συνταξιούχους???? Γιατί με πομπώδεις ανακοινώσεις δόθηκαν νωρίτερα. Επίσης μακριά από συνοστισμους, λένε . Παραμονή Χριστουγέννων μετά τις 18:00..... Ντροπή σας. Η μόνη λύση, να πάμε έξω από το αρχηγείο- υπουργείο, πρωί πρωί, να λέμε τα κάλαντα για κανένα ευρώ. ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδερφε ζούμε στο 2021 και την εντολή τη δίνουν οι άνθρωποι ξέρεις στους υπολογιστές.Όλοι περίμεναν σήμερα να πληρωθούν και ξέρεις επίσης το γιατί.Αύριο σε μερικούς θα μπούνε στης 18.00 το απόγευμα.Είναι Χριστούγεννα!Εαν το ξέρεις και αυτό όποτε άσε την ανάλυση.Καλές γιορτές σε όλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να υπάρξει πρόβλεψη αυτό ζητάμε από τους συνδικαλισταραδες μας..
Δεν θέλω να μάθω πότε θα πληρωθώ...
Να υπάρξει πρόβλεψη να πληρωθώ στις 23 όπως πληρώνονται ΟΛΟΙ νωρίτερα να μπορέσω να κάνω Χριστούγεννα σαν άνθρωπος μιας και έτσι όπως μας έχουν καταντήσει δεν περισσεύει φράγκο μέχρι το τέλος του μήνα...