Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνεργασία Ανεξάρτητων: Υπάρχει και αυτή η επιλογή


Παραθέτουμε ανακοίνωση της παράταξης Συνεργασία Ανεξάρτητων από την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε μια  προσπάθεια στον συνδικαλιστικό χώρο της Ένωσης μας, για να δοθεί η δυνατότητα να ακουστούν θεσμικά οι διαφορετικές απόψεις που το εκλογικό σύστημα αποκλείει.

Στο μικρό αυτό διάστημα με σειρά παρεμβάσεων αναφερθήκαμε ΜΟΝΟ στα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας (μισθολόγιο, βαθμολόγιο, χορήγηση έκτακτου επιδόματος, αναγνώριση επικίνδυνου, ίση μεταχείριση Πτυχιούχων, πληρωμή υπερωριακής απασχόλησης κ.α.).

Παράλληλα σταθήκαμε στο πλευρό των συναδέλφων μας που δέχθηκαν οι ίδιοι ή οι οικίες τους επιθέσεις από θρασύδειλα άτομα.

Θέλουμε να μας δώσετε την δυνατότητα να βοηθήσουμε για να δημιουργηθεί εκείνη η δυναμική που θα αποτρέψει την Ένωση από το να μετατραπεί σε πολιτιστικό και κοινωνικό σωματείο ή σε μια  άχρωμη και άγευστη παρέα που δεν παράγει συνδικαλισμό.

Η Συνεργασία Ανεξάρτητων καλεί τα μέλη της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία, να συμμετάσχουν στις εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 9,10 και 11/12/2021 με ηλεκτρονικά μέσα και σας υποσχόμαστε πως μαζί θα μάθουμε και πάλι να διεκδικούμε.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ 

ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια