Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ηρακλείου: Να ζητήσει δημοσίως συγνώμη ο κος Παπαδημητρίου


Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Ηρακλείου: Για μια ακόμα φορά εκπρόσωπος του ελληνικού κοινοβουλίου, με το λεγόμενά του σε τηλεοπτική εκπομπή, έδειξε την αγάπη και την εκτίμηση στον Έλληνα αστυνομικό. Μετά την κ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, επανέρχεται ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ Χαράλαμπος, βουλευτής μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος της Ν.Δ., να θυμίσει στους Έλληνες πολίτες ότι ο αστυνομικός που δίνει και τη ζωή του μαχόμενος με εγκληματίες είναι "ΜΠΑΤΣΟΣ" χρησιμοποιώντας μάλιστα και το εξευτελιστικό ρήμα "τρυπήσουμε", αντί του ορθού εμβολιάσουμε που χρησιμοποιούν οι μορφωμένοι επιστήμονες.

     Να θυμίσουμε στον εν λόγω βουλευτή ότι τέτοιους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούν οι γνωστοί-άγνωστοι "μπαχαλακηδες" των δρόμων και των καταλήψεων και τον καλούμε να μας απαντήσει μήπως ταυτίζεται με αυτούς;;; Επίσης να μας αναφέρει δημόσια πόσοι τέτοιοι "ΜΠΑΤΣΟΙ" απασχολούνται καθημερινά για τη φύλαξη του, της οικογένειας του, της οικίας και των γραφείων του;;

Καλούμε επίσης την ελληνική πολιτεία να χαρακτηριστεί η λέξη "ΜΠΑΤΣΟΣ" ως ρατσιστική και τον παραπάνω βουλευτή να ανακαλέσει ζητώντας ΔΗΜΌΣΙΑ ΣΥΓΝΏΜΗ, σε διαφορετική περίπτωση θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας. 

Είναι ανεπίτρεπτο ενώ προσπαθούμε να φέρουμε τον πολίτη κοντά μας με τις πράξεις και τα έργα μας και να είμαστε στη δυσάρεστη  θέση να καλούμε ένα δημόσιο πρόσωπο και δη βουλευτή να ανακαλέσει λόγια που θυμίζουν άλλες εποχές.

     Αξιότιμοι κύριοι εκλεγμένοι βουλευτές του Νομού μας και βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου σας καλούμε όπως πάρετε δημόσια θέση εντός αυτού για τα εν λόγω περιστατικό. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της

 Ε. Α. Υ. Ν. Η.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια