Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η συμβολική κίνηση ενός Στρατηγού υπέρμαχου του εμβολιασμού


Του Ηλία Προύφα

 

Από την ”καρδιά” των εμβολιαστικών κέντρων της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του ΜΕΓΑ Εμβολιαστικού Κέντρου της ΔΕΘ, που έχει στελεχωθεί με προσωπικό κυρίως από το 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε φέτος τις εθιμοτυπικές του ευχές, ο Στρατηγός Διοικητής του Γ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός.

 

 

Φανατικός υπέρμαχος του εμβολιασμού και των μέτρων της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως εξάλλου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσα από το πρώτο και μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της χώρας, για τον απαραίτητο εμβολιασμό όλων μας.

 

 

Νωρίτερα από τη Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη του σε ακριτικά φυλάκια και μονάδες της Ηπείρου και της Μακεδονίας και πολύ πριν συναντηθεί με τις τοπικές πολιτικές και θρησκευτικές αρχές, ο Στρατηγός Σπανός, έδωσε πρώτα τις ευχές στους υγειονομικούς μαχητές της πρώτης γραμμής, που συνεχίζουν τον αγώνα τους, απέναντι στο φονικό ιό.

 

Παράλληλα ο επί τρεις φορές εμβολιασμένος Στρατηγός συνομίλησε και ευχήθηκε σε Θεσσαλονικείς πολίτες που περίμεναν να εμβολιαστούν, ενώ μετέβη και στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, όπου και εκεί ευχήθηκε σε διοίκηση και προσωπικό.

 

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Διοικητής του Γ’ΣΣ, Αντιστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, προωθεί με τον τρόπο του και πάντα εύστοχα τον εμβολιασμό των πολιτών και των μέτρων προστασίας του ΕΟΔΥ.

kranosgr.com







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια