Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μηνύσεις σε αστυνομικούς για εσχάτη προδοσία από τον "θεματοφύλακα - απαγωγέα" της Πιερίας


Ο απόστρατος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη μαζί με άλλα δέκα άτομα για την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στη Θεσσαλία έχει τον ρόλο του καθοδηγητή των αυτοαποκαλούμενων Θεματοφυλάκων του Συντάγματος, που έχουν υποβάλει δεκάδες μηνύσεις σε βάρος αστυνομικών για εσχάτη προδοσία σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα. Μόνο στην περιοχή του Μουζακίου, έχουν καταθέσει 22 μηνύσεις σε βάρος των αστυνομικών, οι οποίοι υπηρετούν στο τμήμα της περιοχής, ενώ έχουν καταθέσει και αγωγές απαιτώντας από πέντε έως πενήντα χιλιάδες ευρώ.
Τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, δύο από τους "θεματοφύλακες" είχαν εισβάλει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Μουζάκι και με φυλλάδια και προπηλακισμούς ήθελαν να πείσουν πελάτες και υπαλλήλους να βγάλουν τις μάσκες και να μην υπακούουν στα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας. Οι αστυνομικοί τότε τους είχαν οδηγήσει στο αυτόφωρο. 








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας νομοθετήσει η κυβέρνηση ένα Π.Δ. , που σε όποιον δεν αναγνωρίζει την δημοκρατικα εκλεγμένη κυβέρνηση και τα νομίμως δρώντα όργανα της, να υπάρχει ως συνέπεια η διακοπή της σύνταξης και η έκπτωση των αξιωμάτων. Δηλαδή να του κοπεί η σύνταξη και να του αφαιρέσουν τον καταληκτικό βαθμό και τα τυχόν παράσημα. Κι ας πάει να πάρει την σύνταξη του, από τα υπουργεία που ιδρύουν αυτοί οι ψεκασμενοι. Ας ιδρύσουν και ένα δικό τους υπουργείο εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων, μαζί μετά υπουργεία - καταστήματα που ιδρύουν ανά την Ελλάδα και να πληρώνονται από εκεί. Απλά τα πράγματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποκίνηση σε στάση και εξέγερση.
Αυτό το άτομο παίρνει σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο ε?
Κόψτε του την σύνταξη ,χτες κιόλας.