Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θάνατος 69χρονης: Κρατείται ο γιος, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή


Σε αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή βρίσκονται οι διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο, για την υπόθεση θανάτου, το απόγευμα της Τρίτης της 69χρονης γυναίκας στα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι να διευκρινιστούν τα αίτια που οδήγησαν την γυναίκα στο να αφήσει την τελευταία της πνοή, ο 50χρονος γιος της, που διέμενε στο ίδιο σπίτι, παραμένει υπό κράτηση, με αφορμή και τα όσα έχουν γίνει γνωστά για συχνούς καυγάδες. 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγραψε το Cretalive, οι αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για ανθρωποκτονία ή αν ο θάνατος της 69χρονης προήλθε από πτώση ή κάποια άλλη αιτία. 
Η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έφερε χτύπημα στο πρόσωπο και είχε αιμορραγήσει από τη μύτη, μεταφέρθηκε αρχικά στο  Κέντρο Υγείας Χάρακα και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Στις 15.00 το μεσημέρι θα γραφτεί, στα Πραιτώρια Μονοφατσίου, ο επίλογος της απίστευτης τραγωδίας, οπότε και θα γίνει η κηδεία της άτυχης γυναίκας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.

 












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια