Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στη φυλακή ο 56χρονος γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης


Δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι ισχυρισμοί του 56χρονος, ο οποίος οδηγείται στην φυλακή, καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο άνδρας αποδέχθηκε την πράξη του και φέρεται να δήλωσε ότι «ήμουν τυφλωμένος από τη ζήλια» για να υποστηρίξει ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε όσο ήταν μαζί κι ότι δεν άντεχε μακριά της μετά τον χωρισμό της πριν από τέσσερα με πέντε χρόνια. 

Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το έγκλημα τελέστηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας, την ώρα που η άτυχη 55χρονη πήγαινε να αγοράσει ψωμί. Ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος φαίνεται ότι της έστησε καρτέρι πυροβολώντας την πισώπλατα. Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου όμως υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα.

Αρχικά υπήρχαν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες το πρόσωπο που έφερε το όπλο έμοιαζε με γυναίκα. Φαίνεται όμως ότι το μακρύ πανωφόρι και η κουκούλα που φορούσε ο 56χρονος, σε συνδυασμό με τον αδύνατο σωματότυπό του, παραπλάνησαν τους μάρτυρες. Καθώς οι έρευνες των Αρχών προχωρούσαν το σενάριο περί γυναίκας - δράστιδος ανατράπηκε.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια