Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψευτογιατρός: Συνεχίζεται η δίκη – Καταθέτουν οι γονείς 35χρονης καρκινοπαθούς


Στον απόηχο της χθεσινής δεύτερης προφυλάκισης του για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, συνεχίζεται σήμερα (14/12) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του 48χρονου «ψευτογιατρού» για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας καρκινοπαθών.

Σήμερα στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανέβουν οι γονείς της 35χρονης καρκινοπαθούς που έχασε τη ζωή της ακολουθώντας τις θεραπείες του κατηγορούμενου ο οποίος τους είχε παρουσιαστεί ως διάσημος ογκολόγος από την Ελβετία που μπορούσε να της προσφέρει πλήρη ίαση από τον καρκίνο.

Προ ημερών κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, η μητέρα της 35χρονης γυναίκας δεν άντεξε στη θέα του κατηγορούμενου και του επιτέθηκε λεκτικά, επιχειρώντας να τον λιντσάρει.

«Αλήτη, βρωμιάρη, μου έφαγες το κορίτσι, τέρας, σκουλήκι» είχε φωνάξει η μητέρα της 35χρονης στον κατηγορούμενος, προσθέτοντας οργισμένη «ο αλήτης πάτησε πάνω στη θρησκεία και ξέσκισε το παιδί μου».

Λίγο αργότερα η γυναίκα είχε πει στους δημοσιογράφους, κλαίγοντας «αντίκρισα το δολοφόνο του παιδιού μου. Στα τρία χρόνια που έμαθα ότι αυτός ο δολοφόνος την έφαγε για 60 χιλιάρικα… Κρύφτηκε δεν ήθελε να με δει. Φοβάται. Τώρα όμως το παιδί μου δεν υπάρχει. Πίστευε το παιδί μου και πάτησε πάνω στο Θεό. Αυτό το σκουλήκι. Θέλω το παιδί μου πίσω. Θέλω τη Γιαννούλα μου που άφησε δυο παιδάκια και θα μεγαλώσουν χωρίς χάδι. Μόνο με φωτογραφίες». 

Ξέπλυμα εκατομμυρίων ευρώ 

Χθες, ο 48χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα καθώς σύμφωνα με το βούλευμα που τον παρέπεμψε σε δίκη για την πρώτη δικογραφία, κατάφερε να αποσπάσει ποσό 838.175 ευρώ από τα θύματά του, ενώ το συνολικό ποσό για οποίο κατηγορείται αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται και τα 9,5 εκατομμύρια που φέρεται να απέσπασε από τον πρώην πρόεδρο του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανός από «το βαθύ κράτος των ΗΠΑ», απόφοιτος του ΜΙΤ (Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης), και υψηλόβαθμο στέλεχος της NSA (National Security Agency).

«Είχε έρθει στην Ελλάδα σε αποστολή για λογαριασμό των ΗΠΑ προκειμένου να εξευρεθεί επιχειρηματίας εμπιστοσύνης για συμμετοχή σε ένα άκρως εμπιστευτικό αλλά και τεράστιου οικονομικού μεγέθους επιχειρηματικό σχέδιο, που αφορούσε σε έναν καινούριο τύπο κεραίας τηλεπικοινωνιών υψηλής τεχνολογίας, που παράγεται με απόλυτη μυστικότητα για την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και αξιοποιείτο μέχρι τότε μόνο από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις» ανέφερε ο επιχειρηματίας στο δικόγραφο της μήνυσης.

Και για αυτήν την υπόθεση ο «ψευτογιατρός» έχει παραπεμφθεί στο εδώλιο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια