Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: 24 μήνες με αναστολή σε 44χρονη που μπήκε σε τμήμα χωρίς μάσκα


Ποινή φυλάκισης 24 μηνών με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε μια 44χρονη ημεδαπή, η οποία έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, που κρίθηκε ένοχη παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, για απείθεια, για αντίσταση κατά της αρχής και για εξύβριση,

Η 44χρονη μητέρα κλήθηκε χθες στο ΑΤ Ρόδου προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικώς σε προκαταρκτική εξέταση που την αφορά.

Επιχείρησε να εισέλθει στο τμήμα χωρίς μάσκα και όταν αρμοδίως της έγινε γνωστό ότι πρέπει να φορέσει την μάσκα της προκάλεσε αναστάτωση αρνούμενη να υπακούσει στις υποδείξεις.

Της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και επιπλέον σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Η 44χρονη διατείνεται ότι είναι μέλος των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» και αρνείται να φορέσει μάσκα, ενώ περαιτέρω ισχυρίστηκε ότι είναι καρκινοπαθής και η χρήση μάσκας την ενοχλεί.

Η 44χρονη υποστήριξε παραπέρα ότι ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», οι οποίοι επικαλούνται δήθεν διεθνείς δικαστικές αποφάσεις και δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας, προσποιούμενοι ότι μπορούν με αυτά τα χαρτιά να ανακαλέσουν αποφάσεις θεσμικών φορέων.

Οτι η δράση των αρνητών γίνεται οργανωμένα, και ότι υπάρχει καθοδήγηση είναι πλέον αντιληπτό. Και, εκτός πολλών άλλων, το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές ανάλογων περιστατικών ανά τη χώρα δρούν με τη βούλα των… Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών. Θυμίζουμε ότι πατέρας επισκέφθηκε το σχολείο του παιδιού του (δεν του είχαν επιτρέψει την είσοδο, γιατί δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε κάνει τεστ) με σκοπό, όπως υποστήριζε, να επιβάλει πρόστιμο στη διευθύντρια, ύψους 2,7 εκατ. ευρώ!

Ανάμεσα σε όλα αυτά που υποστήριζε, έλεγε ότι θα επιβάλει πρόστιμα, όπως προβλέπεται, επιδίδοντας τη σύμβαση της «Τοπικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών», ισχυριζόμενος μάλιστα -κατά παράβαση κάθε λογικής- το απίστευτο, ότι δηλαδή αυτή τη σύμβαση την έχει υπογράψει και την έχει αποδεχθεί η υπουργός Παιδείας, μέσω της σιωπηρής αποδοχής.

Το περιεχόμενο των χαρτιών που κουβαλούσε μαζί του ήταν … παραληρηματικό.

Η 44χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές καθώς έχει καταγγελθεί από δημοσιογράφο στο ΑΤ Αερόπολης ότι προκάλεσε ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο για την οικονομική της στήριξη ως ασθενούσα μητέρα τριών παιδιών.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι χρησιμοποιεί το Facebook ως εργαλείο συγκέντρωσης χρημάτων εξαπατώντας εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ποιο συγκεκριμένα, διατείνεται ότι δεν έχει σπίτι, ρούχα, φαγητό και χρησιμοποιεί τα ανήλικα τέκνα της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει ανυποψίαστους χρήστες του εν λόγω διαδικτυακού χώρου προκειμένου να συγκεντρώνει επί μεγάλο χρονικό διάστημα μεγάλα χρηματικά ποσά για ανύπαρκτες ανάγκες της.

 ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 dimokratiki.gr

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια