Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διεξαγωγή του 2ου Χριστουγεννιάτικου Διαδικτυακού Τουρνουά Σκάκι από την Πρωτοβουλία Αστυνομικών


Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει διεξαγωγή Χριστουγεννιάτικου τουρνουά σκάκι! Μετά την επιτυχημένη περσινή προσπάθεια, συνεχίζουμε και φέτος επιδιώκοντας να φέρουμε κοντά -έστω και μέσω του διαδικτύου- συναδέλφους από κάθε γωνιά της χώρας.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την 23/12/2021 και ώρα 18:00.

→ Στους πρώτους τρεις νικητές θα δοθεί ως βραβείο σκακιστικό υλικό.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί μέσα από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας www.lichess.org

Όσοι συνάδελφοι θελήσουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να κάνουν πρώτα έναν λογαριασμό (account) στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Έπειτα, πρέπει να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο που θα τους μεταφέρει στο περιβάλλον του τουρνουά, τον οποίο θα ανακοινώσουμε πιο κάτω. Μετά το κλικ στον σύνδεσμο, θα ζητηθεί ένας κωδικός, τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε αποστέλλοντάς μας ένα σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: protovoulia.astynomikon@gmail.com

→  Σύνδεσμος τουρνουά: https://lichess.org/tournament/8Iba5rLt

Ο χρόνος των παιχνιδιών θα είναι 7 λεπτά στον καθένα + 3 δευτερόλεπτα σε κάθε κίνηση. Ο συνολικός χρόνος θα είναι 90 λεπτά. Τα παιχνίδια θα είναι φιλικά και δεν θα επηρεάζεται η βαθμολογία.

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση, να καλέσετε στο 6977897220 ή να αποστείλετε ένα μήνυμα στο messenger της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών στο Facebook.

Σας περιμένουμε όλους!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια