Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Βιασμός 18χρονης – «Πως έζησα τον εφιάλτη στο πάρτι δύο φορές»


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που έζησε σε σπίτι στο Φυτόκο Βόλου μία 18χρονη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα εκ νέου το TheNewspaper.gr, η νεαρή γυναίκα είχε μεταβή σε πάρτι που διοργάνωσε φιλικό της πρόσωπο στο σπίτι του, λίγα χιλιόμετρα απο το κέντρο της πολης.

Η 18χρονη διασκέδαζε παρέα με φίλες της, αλλά και με έναν συνομήλικό της, με τον οποίο διατηρούσαν λίγους μήνες πριν ερωτικό δεσμό.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως το ΤheNewspaper.gr, ο 18χρονος έπεισε την φίλη του να πάνε σε ένα απόμερο δωμάτιο κι εκεί -σύμφωνα με όσα καταγγέλει η νεαρή- τη βίασε δύο φορές.

«Πονούσα πολύ και του φώναζα να σταματήσει» είπε στους αστυνομικούς η 18χρονη, «αλλά εκείνος δε σταματούσε».

Το θύμα έφυγε από το πάρτι στις 06.00 το πρωί της Κυριακής μαζί με την παρέα της και κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό τμήμα Βόλου το μεσημέρι.

Άνθρωποι που ήταν στο πάρτι, μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr υποστηρίζουν: «Είχαν σχέση το καλοκαίρι οι δύο τους και δεν προκάλεσε εντύπωση σε κανέναν μας το γεγονός οτι το ζευγάρι έλειπε από τον χώρο του πάρτι». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όλες οι πόρτες από τις κρεβατοκάμαρες ήταν κλειδωμένες, όμως η νεαρή κατά τη διάρκεια της βραδιάς ζήτησε να αλλάξει ρούχα επειδή ζεστάθηκε και γι’ αυτό άνοιξε η πόρτα ενός δωματίου.

Μετά την επίσημη καταγγελία, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο φερόμενο ως δράστη στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μεταβεί γιατί εκεί διαμένει και εργάζεται. Παράλληλα, συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και διοργανωτής του πάρτι

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια