Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι "Ενωμένοι Αστυνομικοί Φωκίδας" πρώτος συνδυασμός στις εκλογές της Ένωσης


Αντιγράφουμε από τη σελίδα της Ένωσης Φωκίδας στο Facebook: Οι υποψήφιοι του συνδικαλιστικού συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΩΚΙΔΑΣ, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους συναδέλφους – μέλη της Ένωσής μας, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των μελών του συμβουλίου μεταθέσεων, της εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία και μας ανέδειξαν πρώτο συνδυασμό με ογδόντα τέσσερα (84) ψηφοδέλτια επί συνόλου εκατόν ογδόντα οχτώ (188), ήτοι ποσοστό 44,68% με διαφορά δεκαεννέα (19) ψηφοδέλτια από τον δεύτερο συνδυασμό.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να εκλεγούν τρία (3) μέλη μας στο Διοικητικό Συμβούλιο επί συνόλου επτά (7), το τακτικό και αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου μεταθέσεων, τα δύο (2) μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής επί συνόλου τριών (3), και τέλος δυο (2) μέλη μας ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία επί συνόλου τεσσάρων (4).

Κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο των συναδέλφων-μελών που άσκησαν το δικαίωμα του εκλέγειν, είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά, καθώς το ποσοστό συμμετοχής ήταν το μεγαλύτερο τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ένα νέο “ρεκόρ” για τα δεδομένα της Ένωσής μας. Συγκεκριμένα ο αριθμός των μελών που ψήφισε ήταν 191 επί συνόλου 192 εγγεγραμμένων. Αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής ήταν μετά από πολλά χρόνια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας να εκπροσωπείται από τέσσερις (4) αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, καθώς ο αριθμός των αντιπροσώπων εξαρτάται άμεσα από το σύνολο των έγκυρων ψηφοδελτίων, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη δυναμική στην Ένωσή μας.

Στόχος μας και όραμά μας είναι να συσπειρώσουμε όλους τους συναδέρφους γύρω από την Ένωσή μας, μακριά από κομματικές αποχρώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ανταπεξέλθουμε στις ειδικές αυτές συνθήκες είναι να είμαστε ενωμένοι και αυτό το επιδιώξαμε με πρότασή μας για συμμετοχή σε κοινό ενιαίο ψηφοδέλτιο, πλην όμως αυτό δεν έγινε αποδεκτό. Καμιά δυναμική δεν θα έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας αν οι προσπάθειές του δεν στηρίζονται από το σύνολο των συναδέλφων μας, για τους συναδέλφους μας.

Αναμένουμε τη σύγκληση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την κατανομή των αξιωμάτων αυτού και να είστε βέβαιοι πως η επόμενη μέρα θα μας βρει ενωμένους και ως συνδικαλιστική παράταξη, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, με ισχυρό λόγο και αντίλογο. 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρώτος από το τέλος το ορθον?