Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δίκη ψευτογιατρού: «Μας υποσχέθηκε πλήρη ίαση για τον καρκίνο»


Πλήρη ίαση υποσχόταν σε 14χρονη που είχε όγκο στον εγκέφαλο ο αποκαλούμενος ψευτογιατρός. Όπως κατέθεσε ο πατέρας της:

 

«Ήταν η πρώτη φορά που μας έλεγε κάποιος γιατρός κάτι τέτοιο. Με ενθουσίασε. Ρώτησα γιατί δεν εφαρμόζεται παντού η θεραπεία του και μου απάντησε ότι είναι σε ερευνητικό στάδιο και βρίσκεται λίγο πριν έγκριση» , κατέθεσε ο μάρτυρας περιγράφοντας.

 

 

Ο μάρτυρας κατέθεσε οτι στην αρχή της συνεργασίας το παιδί έδειξε σημάδια ανάκαμψης, γεγονός που οδήγησε τους γονείς να σκεφτούν ότι βρήκαν τον κατάλληλο γιατρό και θεραπεία για το παιδί τους. Προηγουμένως, τους είχε πει ότι εργάζεται στο ερευνητικό κέντρο της Ελβετίας που νοσηλευόταν ο Σουμάχερ.

 

«Μέρα με την ημέρα το παιδί χειροτέρευε. Λίγους μήνες μετά είχε γίνει πια χάλια. Τον παίρναμε κάθε μέρα τηλέφωνο, αλλά αυτός σε κάθε τηλεφώνημα ήταν καθησυχαστικός. Ήθελε να μείνει το παιδί στο σπίτι, αυτή ήταν η επιδίωξή του, να μην πάει στο νοσοκομείο γιατί εκεί θα έβρισκαν τι είχε κάνει τόσο καιρό» ανέφερε ο πατέρας και συμπλήρωσε:

 

«Η τελευταία φορά που είχαμε επαφή ήταν μετά την αεροδιακομιδή του παιδιού από την Κω. Όταν φτάσαμε στην Αθηνα και οι γιατροί είπαν ότι έχει ένα τεράστιο όγκο το παιδί, ο Κόντος ήταν στην Ιταλία. Ο γιατρός του νοσοκομείου μίλησε με τον Κοντό και κλείνοντας το τηλέφωνο μου λέει φωνάζοντας: «Που τον βρήκες αυτό το δολοφόνο;»» ανέφερε ο μάρτυρας.

 

Το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

naftemporiki.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια