Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύνδεσμος Αποστράτων Ροδόπης: Τακτική γενική συνέλευση και ενημέρωση


Παραθέτουμε ανακοίνωση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού Ροδόπης: Την 26/11/2021 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της τακτικής γενικής συνέλευσης του συνδέσμου μας.
Στην συνέλευση παραβρέθηκαν οι:
Ο Διευθυντής Αστυνομίας Ν. Ροδόπης, Ταξίαρχος κ. ΣΕΒΔΥΝΊΔΗΣ Μιχαήλ, το τιμώμενο πρόσωπο και επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας ΠΑΛΠΑΝΗΣ Αλκιβιάδης, οι πρόεδροι των Συνδέσμων: Δράμας κ. ΤΣΟΥΚΑΣ Στέργιος και ο Ταμίας ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ. Βασίλειος, Ξάνθης κ. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Θεοφάνης και ο Αναπλ. Η. Γραμματέας κ. ΡΗΓΑΚΗΣ Γεώργιος, Έβρου ο Γ. Γραμματέας κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος, η πρόεδρος του τοπικού τμήματος Διεθνούς Αστυνομίας Ν.Ροδόπης (I.P.A.)ΣΚΕΥΑ Ζωή και ο Γ. Γραμματέας ΦΕΓΓΟΜΥΤΗΣ Δημήτριος, ο ΒΑΛΕΡΑΣ Χρήστος Αντιπρόσωπος Ν.Ροδόπης του Ταμείου Τ.Ε.Α.Α.Π.Λ.



Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στον Σύνδεσμο ο ΠΑΛΠΑΝΗΣ Αλκιβιάδης και του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα.
Ακόμη έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που μας απασχολούν ( φορολογία αναδρομικών, επαναπολογισμός τής σύνταξης και προσφυγές.
Επίσης εξειδικευμένα άτομα από τον Ερυθρό Σταυρό, η Κα. ΜΠΕΝΑΒΙΔΟΥ Γεωργία και ΣΤΑΥΡΑΚΙΔΟΥ Χριστίνα, παρουσίασαν στα παραβρισκόμενα μέλη σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών. Στο Τέλος έγινε ψηφοφορία, όπου ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα.
Ο πρόεδρος ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΉΣ Ιωάννης.
Ο Γ. Γραμματέας ΜΠΑΜΠΑΛΉΣ Χρήστος.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια