Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια είναι η ποινή για αστυνομικό που δεν θα καταθέσει rapid; - Ερώτημα αναγνώστη


Παραθέτουμε ερώτημα αναγνώστη του bloko.gr: Καλημέρα σας, γνωρίζετε ποια θα ειναι η ποινή ενός αστυνομικού ο οποίος δεν καταθέσει rapid test (ας πουμε για παράδειγμα το διάστημα 4 εβδομάδων) ?

Διαβάζοντας το ΦΕΚ καταλαβαίνω ότι ουσιαστική πληρώνεται ένα πόσό πλην όμως θα κληθεί να επιστρέψει 300*4 = 1200 ευρώ σε βάθος χρόνου (οπότε το ισοζύγιο του μήνα είναι αρνητικό) όπως φαίνεται στο άρθρο που επισυνάπτω σε μορφή φωτογραφίας.

Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί μερικοί αστυνομικοί μου είπαν ότι η μη καταβολή rapid test επισύρει την ποινή της διαθεσιμότητας με το ερώτημα της απόταξης και δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει.




 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τη διενέργειαrapid test από τους αστυνομικούς, εκτός από την ΚΥΑ, έχει εκδοθεί διαταγή από την υπηρεσία. Άρνηση εκτέλεσης διαταγής επισύρει πειθαρχικό έλεγχο με ενδεχόμενη ποινή τη διαθεσιμότητα ή και την απόταξη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε χριστιανέ μου κάνε το εμβόλιο. Το έχω κάνει από Απρίλιο και δεν συνέβη τίποτα. Μην ακούς τον κάθε περίεργο. Η μάνα μου που κόλλησε κορονοιό ανεμβολιαστη μου λέει ακόμα και τώρα "ούτε στον χειρότερο εχθρό μου αυτό που πέρασα" ενώ ο πατέρας μου εμβολιασμενος, το πέρασε στο πόδι. Δεν λέω ψέματα.