Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμετοχή του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος στο on line Παγκόσμιο Συνέδριο (I.E.C) 2021


Κέρδισε τις εντιπώσεις η ελληνική εκπροσώπηση

Η ανακοίνωση:

* Συμμετοχή της Χώρας μας, στο On Line Παγκόσμιο Συνέδριο (IEC) του Παγκοσμίου Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (IEB).

* H Ελληνική εκπροσώπηση αποτελούνταν από τους: - κ. ΜΠΕΓΑΣ Αχιλλέας, Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Ελληνικού Εθνικού Τμήματος & εκπρόσωπος στα Παγκόσμια Συνέδρια ΙΡΑ. (Εκπρόσωπος). - κ. ΒΑΛΑΤΣΟΣ Βλάσιος, Πρόεδρος Ελληνικού Εθνικού Τμήματος (Παρατηρητής). - κ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ Ιωάννης π. Παγκόσμιος Αναπλ. Γ. Γραμματέας και Σύμβουλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος στην διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου μας το 2023 στην Αθήνα (Παρατηρητής).



* Αναπτύχθηκαν οι απόψεις και οι θέσεις του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος μας τόσο από τον εκπρόσωπο όσο και από τους παρατηρητές μας και παράλληλα ενημερώθηκαν όλοι οι Σύνεδροι των (68) Κρατών μελών ΙΡΑ, για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Συνεδρίου μας το 2023.

* Το Ελληνικό Εθνικό μας Τμήμα είναι το 8ο κατά σειρά μεγαλύτερο Τμήμα ΙΡΑ Παγκοσμίως.

* Κατέλαβε την 3η θέση Παγκοσμίως με συμμετοχές μελών σε δράσεις, που αυτό αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα την δράση των Τοπικών Διοικήσεων του.

* Κέρδισε την 2η θέση Παγκοσμίως στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό VIDEO, με βίντεο που επιμελήθηκε ο Αναπλ. Ταμίας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος κ. ΠΑΡΓΙΝΟΣ Χρήστος από κοινού με την ομάδα του, λαμβάνοντας χρηματικό έπαθλο.



* Η εμπιστοσύνη όλων σας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά και με αίσθημα ευθύνης.

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΛΑΤΣΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ                                       ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια