Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eξέγερση: «Χειρουργικό» ξέπλυμα των νεοναζιστών από την Αστυνομία του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου


Aναδημοσιεύουμε από eksegersi.gr

Σε χειρουργικής ακρίβειας ξέπλυμα των νεοναζιστών της ΧΑ προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, επιτρέποντας σε μια εγκληματική οργάνωση να εμφανίζεται σαν… νόμιμο πολιτικό κόμμα. Οπως ακριβώς το επιδιώκει η προπαγάνδα της τις τελευταίες μέρες.

Οι νεοναζιστές είχαν ανακοινώσει ότι θα κάνουν «επετειακή εκδήλωση» για τον ένα χρόνο «μετά την αηθή και αβάσιμη καταδίκη του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας».  Στο κάλεσμά τους μιλούσαν για «ανοιχτή δυναμική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του Εθνικιστικού Πολυχώρου “ΣΑΡΙΣΑ” και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης», δίνοντας και τη διεύθυνση: «Καζαντζάκη 4 (πλησίον του δικαστικού μεγάρου), 5ος όροφος, Θεσσαλονίκη»

Το άφηναν φλου, αν η εκδήλωση θα γίνει στον 5ο όροφο ή στο δρόμο. Σκοπός τους ήταν να μαζευτούν στο δρόμο και να κάνουν και κάποια πορεία μέχρι τα δικαστήρια, όπως είχαν ξανακάνει. Γι’ αυτό και έλεγαν ότι στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν «το Μέτωπο Νεολαίας, η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων, εκπρόσωποι Εθνικιστικών παρατάξεων τοπικής αυτοδιοίκησης και των πυρήνων της Βορείου Ελλάδος». «Καλούνται όλοι οι Ελληνες που αντιμάχονται την αντεθνική τυραννία να δώσουν το “παρών”!» κατέληγε το κάλεσμα.

Ηταν προφανής η επιδίωξή τους: άμα μαζεύονταν καμπόσοι, θα έκαναν και μια περατζάδα μέχρι το κοντινό δικαστικό μέγαρο. Αμα ήταν τρεις κι ο κούκος, όπως την προηγούμενη φορά, ίσως να μαζεύονταν μόνο στα γραφεία. Φρόντισαν, πάντως, να ζητήσουν άδεια από την Αστυνομία για συγκέντρωση (χωρίς να ανακοινώσουν κάτι σχετικό).

Ηρθε, λοιπόν, ο διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Χρήστος Μπουλούμπασης, και με απόφασή του στις 7 Οκτώβρη, απαγόρευσε την «αναφερόμενη στο θέμα συνάθροιση, διότι από την πραγματοποίησή της απαπειλείται σοβαρός κίνδυνος ως προς την πιθανότητα διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πόλης και της κοινής ειρήνης».

Ποια ήταν η συνάθροιση που αναφερόταν στο «θέμα» της απόφασης; «ΘΕΜΑ: (Απαγόρευση δημόσιας υπαίθριας εκδήλωσης της 08-10-2021 έμπροσθεν των γραφείων του πολιτικού κόμματος με την επωνυμία “ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ“ και ειδικότερα επί της οδού Καζαντζάκη αρ. 4)».





Το νεοναζιστικό μόρφωμα της ΧΑ, που με δικαστική απόφαση έχει χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση, του οποίου ο αρχηγός και τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου έχουν καταδικαστεί ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης, του οποίου όλοι οι βουλευτές και μια σειρά πυρηνάρχες και μέλη των ταγμάτων εφόδου έχουν καταδικαστεί για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, χαρακτηρίζεται από τον ταξίαρχο της ΕΛΑΣ Μπουλούμπαση… «πολιτικό κόμμα»!

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η απόφαση δεν αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ, στο τμήμα που αφορά τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Εκεί βλέπουμε αναρτήσεις ακόμα και για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ωραιόκαστρο και για ελέγχους σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς, όχι όμως την απόφαση για την απαγόρευση της συγκέντρωσης ενός… πολιτικού κόμματος!

H απόφαση της Αστυνομίας θυροκολλήθηκε απλά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται οι νεοναζιστές εγκληματίες, για να την πάρουν αυτοί και να την κάνουν σημαία. «Μπορεί οι αναρχοσυμμορίτες κουκουλοφόροι να σπέρνουν το χάος και την καταστροφή με κάθε αφορμή, μπορεί οι διάφορες κομμουνιστικές γκρούπες (κοινοβουλευτικές και μη) να καθιστούν την κυκλοφορία στα αστικά κέντρα ανυπόφορη κλείνοντας τους δρόμους με χυδαία συνθήματα, όμως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θυμάται να επιβάλλει απαγορεύσεις συγκεντρώσεων μόνο σε βάρος των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. (…) συνεχίζουμε την νόμιμη πολιτική μας δράση, τον Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία…»!

Είτε η ΕΛΑΣ λειτούργησε σε συνεννόηση μαζί τους (πιθανότητα που δεν πρέπει να αποκλειστεί, γιατί ξέρουμε τους μακροχρόνιους δεσμούς που τους συνδέουν, ξέρουμε την πολύχρονη χαφιέδικη δράση στελεχών του νεοναζισμού στο πλευρό της αστυνομίας, ξέρουμε τον πρακτόρικο-προβοκατόρικο τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και ενεργεί εδώ και δεκαετίες ο φιρερίσκος) είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε ένα απροκάλυπτο «ξέπλυμα» του εγκληματικού νεοναζιστικού μορφώματος, στη βάση που το ίδιο το μόρφωμα κατασκεύασε τις τελευταίες μέρες, όπως αναλυτικά γράψαμε στο άρθρο μας: Οι νεοναζιστές «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια» και πάλι

Ποια είναι αυτή η βάση; «Μας συκοφαντούν. Εμείς είμαστε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και προσπαθούν να μας φορτώσουν κάθε παράνομη πράξη που διαπράττουν διάφορα άτομα»! Το έγραψε ο ίδιος ο φιρερίσκος (ο οποίος, μέχρι στιγμής, δεν έχει γράψει τίποτα για την απαγόρευση της Θεσσαλονίκης), το έγραψαν σε όλες τις ρυπαρο-ιστοσελίδες τους οι νεοναζιστές.

Βέβαια, αν ρίξει κανείς μια ματιά στην ενότητα «Δράσεις» της ιστοσελίδας του «Μετώπου Νεολαίας» του νεοναζιστικού μορφώματος, θα δει φωτογραφίες με τάγματα εφόδου. Αυτοί είναι, άλλωστε, που έσπευσαν να ξεφωνίσουν ότι είναι οι οργανωτές του τάγματος εφόδου στη Σταυρούπολη (μη τυχόν και τους πάρει τη δόξα κάνας Λαγός ή κάνας Κασιδιάρης, που ακολούθησαν δευτερότριτοι και καταϊδρωμένοι).

Και για να μην μας παριστάνει τον ανήξερο ο κάθε μπατσοαξιωματικός (και οι πολιτικοί του προϊστάμενοι Θεοδωρικάκος και Οικονόμου), ιδού σχετικά πρόσφατο βίντεο από εμφάνιση των νεοναζιστών στον Μυστρά (29 Μάη του 2021). Μπορεί να είναι «αραία, αραία, να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα» (πάνε οι παλιές δόξες), όμως το σύνθημα που φωνάζει ο «επιλοχίας» από τη ντουντούκα είναι το παλιό ναζιστικό σύνθημα, τα (φερόμενα ως) τελευταία λόγια του Γιόζεφ Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».

Κι ένα ακόμη βίντεο, πιο πρόσφατο, από αντικομμουνιστική εκδήλωση στον Φενεό, στις 18 του περασμένου Ιούλη, «υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αδίκως σφαγιασθέντων πατέρων και αδελφών μας υπό των στυγερών φορέων της κόκκινης τρομοκρατίας». Οι διοργανωτές (προφανώς δεξιοί και ακροδεξιοί πέραν της ΧΑ) επιτρέπουν να καταθέσει στεφάνι η «Ελληνική Αυγή» (η νεοναζιστική παράταξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου), όμως δε θέλουν να κατατεθεί στεφάνι και εκ μέρους του Μιχαλολιάκου, γιατί είναι καταδικασμένος και στη φυλακή. Οι νεοναζιστές διαμαρτύρονται και στο τέλος ο τελετάρχης ανακοινώνει την κατάθεση στεφανιού από τον Μιχαλολιάκο.

Το τι έγινε στο Βίτσι στις 31 Αυγούστου είναι γνωστό τοις πάσι πλέον. Εκεί ήταν όλοι παρέα, από την επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και τον Μπογδάνο, μέχρι τη ΧΑ και το μόρφωμα του Κασιδιάρη (δείτε το ρεπορτάζ, στο οποίο υπάρχει και το βίντεο).


eksegersi.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια