Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι εκλογές της ΠΟΣΥΦΥ - Πρώτοι σε σταυρούς Χαρέλας - Μουστακίδης


Συνεχίζει στην ΠΟΣΥΦΥ ο Προεδρος της Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Χάρέλας Παναγιώτης μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 28/29 Σεπτεμβρίου στο 16ο εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο που έγινε με ψηφιακές διαδικασίες.

Πρώτοι σε σταυρούς που ισοψήφησαν βρέθηκαν ο σημερινός προεδρος Χαρέλας Παναγιώτης και ο Α' Αντιπρόεδρος και προεδρος της Ένωσης Συνοριακών Δράμας Ισαάκ Μουστακίδης.

Χωρίς όμως αντιπαλότητες αφου και οι δυο ανήκουν στην ίδια συνδικαλιστική παράταξη που συμμετείχε στις εκλογές, την " Προοδευτική έκφραση συνοριακών αστυνομικών", που τελικά κατέλαβε και τις 15 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου για ακόμη μια φορά, λαμβάνοντας το 99,08% του συνόλου των εκλεκτόρων.



Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Συνοριακών Φυλάκων πορεύονται μαζί από την αρχή της σύστασης της Ομοσπονδίας εδώ και είκοσι έτη, και τα τελευταία δέκα χρόνια βρίσκονται στην ηγεσία της Ομοσπονδίας με  μια αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία, συσπειρώνοντας το σύνολο όλων των Αντιπροσώπων.

Αξιοσημείωτο στις εκλογές της ΠΟΣΥΦΥ, η είσοδος στη διοίκηση της και τριών νέων συνοριακών φυλάκων αντιπροσώπων από Ξάνθη, Λέσβο και Χίο.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια