Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτό είναι το νέο ΔΣ της ΠΟΣΥΦΥ


Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΠΟΣΥΦΥ: Μετά τις αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων που διενεργήθηκαν στα πλαίσια του 16ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου  που πραγματοποιήθηκε με ψηφιακά μέσα   την  28/29 Σεπτεμβρίου 2021 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, οργάνων και  εκπροσώπων της,  αλλά  και κατόπιν της συγκρότησης σε Σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που διενεργήθηκε την 4η Οκτωβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη, προέκυψε από διαδικασίες σύμφωνες με τις ισχύουσες καταστατικές διατάξεις της Ομοσπονδίας, η παρακάτω νέα σύνθεση, προερχομένων όλων των εκλεγέντων από την συνδικαλιστική παράταξη που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ» :     

Α. Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο :

     Εκτελεστική Γραμματεία

Πρόεδρος  Ε.Γ.

ΧΑΡΕΛΑΣ      Παναγιώτης

Ένωση Ημαθίας

Προοδευτική Έκφραση

Α’ Αντιπρόεδρος Ε.Γ.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ  Ισαάκ

Ένωση Δράμας

Προοδευτική Έκφραση

Γ. Γραμματέας Ε.Γ.

ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Ιωάννης

Ένωση Καστοριάς

Προοδευτική Έκφραση

Β’Αντιπρόεδρος Ε.Γ.

ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ Θωμάς

Ένωση Αττικής

Προοδευτική Έκφραση

Γραμματέας οικ. Ε.Γ.

ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Στυλιανός

Ένωση  Καβάλας

Προοδευτική Έκφραση

Οργ. Γραμματέας Ε.Γ.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ Χρήστος

Ένωση Φλώρινας

Προοδευτική Έκφραση

Δημ. Σχέσεων Ε.Γ.

ΔΕΡΒΕΝΤΛΗΣ Δημήτρης

Ένωση Έβρου

Προοδευτική Έκφραση

 

Προεδρείο Διοικητικού Συμβουλίου :

Πρόεδρος

ΝΤΟΥΛΙΑΣ Παύλος

Ένωση Πρέβεζας

 Προοδευτική Έκφραση

Αντιπρόεδρος

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Νικόλαος

Ένωση  Άρτας

 Προοδευτική Έκφραση

Γραμματέας

ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ Κυριάκος

Ένωση Χίου

 Προοδευτική Έκφραση

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου :

Μέλος

ΜΑΛΚΟΣ Αντώνιος

Ένωση  Καστοριάς

Προοδευτική Έκφραση

Μέλος

ΓΙΑΛΑΜΑΣ Χρυσοβαλάντης

Ένωση Έβρου

Προοδευτική Έκφραση

Μέλος

ΒΕΝΤΟΣ Ακίνδυνος

Ένωση Λέσβου

Προοδευτική Έκφραση

Μέλος

ΔΗΜΑΚΗΣ Λάζαρος

Ένωση Αττικής

Προοδευτική Έκφραση

Μέλος

ΔΟΝΤΣΟΣ Βασίλειος

Ένωσης Ξάνθης

Προοδευτική Έκφραση

 

Β.  Για την Ελεγκτική  Επιτροπή :

ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ Ευάγγελος

 Ένωση  Καστοριάς

          Προοδευτική Έκφραση

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ Θεόδωρος

 Ένωση  Καστοριάς

          Προοδευτική Έκφραση

ΛΑΦΑΡΑΣ Σταύρος

 Ένωση Ημαθίας

          Προοδευτική Έκφραση

 

Γ.   Εκπρόσωπος στο Ταμείο «Μέριμνας και Αριστείας» :

ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ Βασίλειος

Ένωση Αττικής

   Προοδευτική Έκφραση

Αναπληρωματικός  στο Ταμείο «Μέριμνας και Αριστείας»  :

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Παναγιώτης

          Ένωση  Κορίνθου

          Προοδευτική Έκφραση

 

Δ.  Εκπρόσωπος Συμβούλιο Μεταθέσεων Συνοριακών Φυλάκων :

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

          Ένωση  Σάμου

      Προοδευτική Έκφραση

Αναπληρωματικός Συμβουλίου Μεταθέσεων Συν. Φυλάκων :

ΜΑΤΑΚΙΑΣ Ιωάννης

Ένωση Αττικής

            Προοδευτική Έκφραση

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Tilelis είπε…
Παρακολουθώ αρκετά στενά τις συνδικαλιστικές εκφάνσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, περισσότερο από 30 χρόνια, με μια ελάχιστη, σε χρόνο, προσωπική συμμετοχή σ’ αυτές.
Όλα αυτά τα χρόνια, για διάφορους λόγους, οι συσχετισμοί δυνάμεων των συνδικαλιστικών σχηματισμών μεταβάλλονται, άλλοτε επ’ ωφελεία και άλλοτε με δυσάρεστα αποτελέσματα, για το μέλλον των μελών που εκπροσωπούν οι Ενώσεις ή και η Ομοσπονδίες.
Η επιλογή των εκπροσώπων είναι το ύψιστο δικαίωμα κάθε μέλους. Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξει, οφείλει να επικεντρωθεί στα σημαντικά, στις πολιτικές που εκφράζει ο υποψήφιος, στους στόχους που θέτει, στα ιδανικά που έχει, στις επιτυχίες του, αν είχε, στη δυναμική που τον διακρίνει, στις σχέσεις που έχει αναπτύξει, στην προσωπικότητά του, στην καταξίωσή του, στην ανθρωπιστική του διάθεση, στη φιλοτιμία του. Η επιλογή σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συνδέεται με φιλίες, με κουμπαριές, με συγγένειες, στο πόσο καλό παιδί είναι, κυρίως με την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και γενικότερα δεν πρέπει να είναι προσωποπαγής. Άρα κάθε φορά έχουμε ως εκπρόσωπό μας (καλό ή κακό) αυτόν που εμείς επιλέξαμε και έχουμε την απόλυτη ευθύνη γι’ αυτό.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, που αναδείχθηκε μετά τις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν πρωτοποριακά, με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, την 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2021 στα πλαίσια του 16ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου για την ανάδειξή του και την ανάδειξη των οργάνων και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, έχει, κατά την άποψή μου, τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Είναι ομοιογενές και συμπαγές, γεγονός που αποδεικνύει ενότητα εσωτερική, συναδελφικότητα, ενσυναίσθηση, βαθιά εκτίμηση των πεπραγμένων, κατανόηση των στόχων που επιτεύχθηκαν και αυτών που σχεδιάζονται για το μέλλον, αναγνώριση των κόπων και των εργασιών που έγιναν στο χώρο, επιβράβευση των προσπαθειών όλων των αιρετών σε κάθε βαθμίδα του εν λόγω συνδικαλιστικού χώρου.
2. Είναι μερικώς ανανεωμένο. Τούτο σημαίνει δύο πράγματα. Αφενός ότι οι παλαιότεροι κρίθηκαν ικανοί να συνεχίσουν το έργο τους, αφετέρου ότι πρέπει να εισέλθουν στο Δ.Σ. νεότεροι που πρέπει να είναι οι συνεχιστές. Να μάθουν, να ωριμάσουν, να ενστερνιστούν αγωνίες, δράσεις, επιλογές, πολιτικές, συνέργειες, να κατανοήσουν το μέγεθος της ευθύνης που τους αναλογεί, να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επόμενη μέρα, όποτε και αν έρθει αυτή. Αρκεί να μην την προκαλέσουν, να μην την επιδιώξουν με απαξιωτικό τρόπο, δράσεις κάτω από το τραπέζι, ανίερες συμμαχίες και με προσωπικές στοχεύσεις. Θα γίνουν γρήγορα αντιληπτοί και θα εξαφανιστούν από τη σκηνή, χωρίς να αφήσουν πίσω τους τίποτα άλλο από πίκρα και στεναχώρια. Η αναγνώριση έρχεται αργά και ωριμάζει στον καιρό της. Χρειάζεται υπομονή, πολλή εργασία και συνεργασία, απτά αποτελέσματα και κυρίως συνέχεια λόγων και πράξεων.
3. Αναγνώριση των πεπραγμένων. Το απόλυτο αποτέλεσμα που καταγράφηκε μετά τις εκλογές, η επανεκλογή σχεδόν του συνόλου των αιρετών, που για πολλά χρόνια ηγούνται αυτής της προσπάθειας που κάνει η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ., σε δύσκολους καιρούς και δυσκολότερες συνθήκες, οι επιτυχίες μέσα από τους αγώνες, η συναδελφικότητα και η ανθρωπιστική προσέγγιση των συναδέλφων που είχαν ανάγκη υποστήριξης ή στήριξης, η φιλική μεταξύ τους σχέση, η εμπειρία στο χειρισμό των υποθέσεων που απασχόλησαν το συνδικαλιστικό κίνημα, οδηγούν με ασφάλεια στο συμπέρασμα πως οι εκλογείς στάθμισαν το σύνολο των πεπραγμένων και επέλεξαν να εκλέξουν τα ίδια πρόσωπα, που τα εμπιστεύονται για πολλά χρόνια, που απέδειξαν ότι τα διακρίνει δια βίου σοβαρότητα και έχουν τα εχέγγυα επιτυχίας και στα επόμενα 4 χρόνια.

Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Καλή δύναμη και υγεία σε όλους.

Τηλελής Γεώργιος
Αντιστράτηγος ε.α.