Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ: Οι «Συκοφάντες» και οι «Ψεύτες» θα αποκαλυφθούν…


Ανακοίνωση του ΕΚΑ: Για ακόμη μια φορά, γνωστοί συνάδελφοι που θεωρούν ότι μπορούν να συκοφαντούν με ψεύδη, ανακρίβειες και φαντασιώσεις ώστε να διασφαλίσουν τις «συνδικαλιστικές, τηλεοπτικές καριέρες τους», όπως και των ανώνυμων φίλων τους, αφού δεν έχουν να επιδείξουν κανένα συνδικαλιστικό έργο – πρόταση, προβαίνουν σε δημοσιεύσεις, «στήνουν» δημοσιεύματα κατά καιρούς, όπως συνέβη και χτες με στόχο τη συκοφάντηση της παράταξής μας που απαρτίζεται από χιλιάδες μέλη.

Με έκπληξη αναγνώσαμε δημοσιεύματα περί «Μυστικών Δείπνων» και τις διαψεύσεις με εξώδικα από παράταξη της οποίας υποτίθεται ήταν και το σχετικό δημοσίευμα.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία μας, μετά από κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Ρεθύμνου (υπ΄ αριθ. 20 από 18-09-2021 έγγραφό της) για κινητοποίηση- παρέμβασή μας προκειμένου να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα στέγασης του Α.Τ. Αμαρίου, ανταποκρίθηκε και πέτυχε, όπως ήδη γνωρίζετε, την άμεση απάντηση της ηγεσίας (σχετική ανακοίνωσή μας από 06 Οκτωβρίου 2021, Αρ. Πρωτ.: 403/4/59α). Όποιος δε, γνωρίζει από κινητοποιήσεις, αντιλαμβάνεται ότι το βασικό στοιχείο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να υπάρχει ικανή φυσική παρουσία, μια δυνατότητα που η Ομοσπονδία μας ευτυχώς διαθέτει ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπου και όποτε χρειάζεται να παρεμβαίνει.

Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένου ότι είχε σημειωθεί ο καταστροφικός σεισμός στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας έκανε πράξη απόφαση του Δ.Σ. και επισκέφθηκε την περιοχή, ενημερώνοντας και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ηρακλείου, χωρίς διαχωρισμούς παραταξιακούς ή προσωπικούς ή κάτι άλλο.

Μετά το πέρας των ενεργειών της Ομοσπονδίας και αποχωρώντας από το Αρκαλοχώρι με προορισμό το Ρέθυμνο, καλέσαμε όλους τους συναδέλφους, όλους τους επικεφαλείς των παρατάξεων καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης   Ηρακλείου, εφόσον το επιθυμούσαν, να γευματίσουν όλοι μαζί.

Ότι άλλο γράφεται ή λέγεται, το μόνο σκοπό που έχει, είναι να συκοφαντήσει, να παραπλανήσει και να λασπώσει, με απώτερο σκοπό κάποιοι να διαφυλάξουν τις συνδικαλιστικές τους «θεσούλες», αυτοί που μονίμως διακρίνονται για τη συνδικαλιστική τους απραξία. Υπηρετώντας ιδιοτελή συμφέροντα τρίτων, προσπαθούν να εδραιώσουν την αντίληψη ότι «αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς» ώστε στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας να αλιεύσουν «ψηφαλάκια».

Εμείς δεν απολογούμαστε, δεν ακολουθούμε τέτοια δόγματα. Απλά, θα συνεχίσουμε να προτείνουμε λύσεις, να πιέζουμε προς νομοθέτησή τους και να είμαστε δίπλα στον κάθε συνάδελφο και συναδέλφισσά μας.

Λυπούμαστε για τον κατήφορο αυτών που έχουν ταυτίσει το συνδικαλιστικό έργο με τη λάσπη, τις απειλές, τους τραμπουκισμούς επειδή έτσι νομίζουν ότι κρύβουν και δεν φαίνεται το μηδέν στο οποίο βρίσκονται.

Άπαντες όμως ας γνωρίζουν, και ιδίως όποιοι βρίσκονται πίσω από την πρώτη ανακοίνωση, ότι επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας  ώστε να αποκαλυφθεί ο αποστολέας αυτής.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια