Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ διαψεύδει το "Μυστικό δείπνο" και μιλά για απάτη


Λάβαμε και δημοσιεύουμε προς αποκατάσταση τής αλήθειας Εξώδικο από την παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ της Ένωσης Ηρακλείου, ύστερα από δημοσίευμα στο bloko.gr:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Της παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου Κρήτης

 

ΠΡΟΣ

 

Την ιστοσελίδα αστυνομικού ενδιαφέροντος «Bloko.gr», όπως νόμιμα εκπροσωπείται

 

********************

Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αναφορικά με την καταγγελία την οποία δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα σας με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2021 υπό τον τίτλο «"Μυστικό δείπνο" καταγγέλλει η παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Ηράκλειο», σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:

 

1. Το εν λόγω δημοσίευμα φέρεται να υπογράφεται από Υποψηφίους της Παράταξής μας, γεγονός το οποίο είναι πλήρως αναληθές. Ουδέποτε οι Υποψήφιοι της Παράταξής μας απέστειλαν στην ιστοσελίδα σας την εν λόγω καταγγελία, η οποία βρίθει αναληθειών και ανυπόστατων ισχυρισμών, τους οποίους αρνούμαστε στο σύνολό τους. Είναι δε προφανές ότι η λόγω «καταγγελία» έχει αποσταλεί από πρόσωπο – πηγή παραπληροφόρησης, το οποίο επιδιώκει μεθοδικά να προξενήσει βλάβη στην παράταξή μας καθώς και στην συνδικαλιστική μας δράση γενικότερα.

Επισημαίνεται ότι το εν λόγω άρθρο σας είναι προσβάσιμο από τότε και εξής στον ιστότοπό σας και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: http://www.bloko.gr/2021/10/blog-post_124.html?m=1 Το άρθρο επίσης αναγνώστηκε και εξακολουθεί να αναγιγνώσκεται από απροσδιόριστο και οπωσδήποτε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών της ιστοσελίδας σας σε όλη την Ελλάδα, έχει τύχει πολλαπλών αναδημοσιεύσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εμφανίζεται ακόμη στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας σας, συνεπώς η ζημία που μας έχει ήδη προκαλέσει είναι τεράστια.

2. Υπό το φως των ανωτέρω δεδομένων, ως μια οργανωμένη ενημερωτική ιστοσελίδα με πληθώρα ειδικευμένων συνεργατών και πρόσβαση σε νομική πληροφόρηση οφείλετε κατά νόμο:

1ον: Να μας γνωρίσετε τον αποστολέα της εν λόγω ψευδούς καταγγελίας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτή έφθασε στην ιστοσελίδα σας, προκειμένου να μπορέσουμε να στραφούμε εναντίον του, ασκώντας παν νόμιμο δικαίωμά μας.

2ον: Να αφαιρέσετε το εν λόγω δημοσίευμα και να δημοσιοποιήσετε την ίδια στιγμή στην ιστοσελίδα σας την εν λόγω Εξώδικο Δήλωση προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια ενώπιον των αναγνωστών σας.

Επειδή η επίμαχη «καταγγελία» ουδέποτε συντάχθηκε και απεστάλη από την Παράταξή μας, το δε περιεχόμενο της είναι αναληθές και συκοφαντικό και αναφέρεται σε άγνωστα σε εμάς περιστατικά, τα οποία πλήρως αρνούμαστε.

Επειδή είναι ξεκάθαρο ότι η εν λόγω ψευδής καταγγελία επιδιώκει όχι να ενημερώσει το αναγνωστικό σας κοινό αλλά να στοχοποιήσει δόλια την παράταξή μας και να μας προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη, την ίδια στιγμή που εμείς ασκούμε πάντοτε το καθήκον μας με τιμιότητα, ευσυνειδησία και επιμέλεια.

 

Επειδή για τους ανωτέρω λόγους θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για τον αποστολέα της εν λόγω καταγγελίας καθώς και να αφαιρέσετε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα την παρούσα Εξώδικο, άλλως θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας αστικής και ποινικής φύσεως.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μας

 

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ουδέποτε συντάξαμε και αποστείλαμε στην ιστοσελίδα σας την καταγγελία την οποία δημοσιεύσατε με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2021 υπό τον τίτλο «"Μυστικό δείπνο" καταγγέλλει η παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο Ηράκλειο» και η οποία είναι προσβάσιμη στην διεύθυνση: http://www.bloko.gr/2021/10/blog-post_124.html?m=1  της ιστοσελίδας σας, το δε περιεχόμενό της είναι πλήρως αναληθές και αβάσιμο και το αρνούμαστε στο σύνολό του.

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως προβείτε σε άμεση αφαίρεση από την ιστοσελίδα σας της εν λόγω δημοσίευσης, καθώς και όπως ταυτόχρονα δημοσιεύσετε άμεσα από την επίδοση της παρούσας στην ιστοσελίδα σας και σε αντίστοιχη θέση προβολής που είχε το άνω δημοσίευμα την εν λόγω Εξώδικο Δήλωση – Πρόσκλησή μας προς αποκατάσταση της αλήθειας.

ΑΛΛΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ θα προβούμε στην άσκηση κάθε προβλεπόμενου ενδίκου βοηθήματος και μέσου, ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων, προς υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μας προς αποκατάσταση της αλήθειας και του κύρους της Παράταξής μας.

Η παρούσα Εξώδικη Δήλωση – Πρόσκληση θα αποσταλεί προς αυτόν στον οποίο απευθύνεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και δη στη διεύθυνση: blokoportal@gmail.com.

 

 

Αθήνα,  13 Οκτωβρίου 2021

Οι εξωδίκως δηλούντες


ΣΗΜΕΙΩΣΗ bloko.gr: Μετά την επίσημη διάψευση από την παράταξη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε υποχρεωμένοι να καταργήσουμε τη συγκεκριμένη δημοσίευση. Στο bloko.gr είμαστε υπέρμαχοι του συνδικαλισμού στα Σώματα Ασφαλείας, κάτι το οποίο έχουμε αποδείξει χρόνια. 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια