Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθησαν ανήλικοι για διακίνηση ναρκωτικών


Ο εμπρησμός της μοτοσικλέτας ενός αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη, τον Δεκέμβριο του 2020, ήταν η αφορμή για να μπει τέλος στην δράση μιας ομάδας ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

 

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας εντόπισαν τον 16χρονο και είχαν στοιχεία σε βάρος του ότι είχε πάρει μέρος στον εμπρησμό που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου όπως επίσης και σε άλλες επιθέσεις, όπως έγραφε το κείμενο με την ανάληψη ευθύνης το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. «Το βράδυ της Κυριακής 20 Δεκέμβρη πυρπολήσαμε 4 Ι.Χ. οχήματα μπάτσων, 1 αυτοκίνητο στο Γκύζη και 3 μοτοσυκλέτες σε Ζωγράφου, Καισαριανή και Νέα Σμύρνη» ανέφερε χαρακτηριστικά και είχε την υπογραφή «Αναρχικοί – Αναρχικές». 

 

Οι αστυνομικοί όμως διαπίστωσαν ότι ο 16χρονος μαζί με ακόμα επτά άτομα διακινούσαν ποσότητες χασίς, κυρίως σε συνομήλικους τους. Όταν συγκέντρωσαν αρκετά στοιχεία τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Aττικής. Μαλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από τους ανήλικους είναι γόνοι γνωστών αστικών οικογενειών της Αθήνας ενώ σε κατ' οίκων έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς και συσκευή taser. Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.


zougla.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια