Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξι ληστείες τραπεζών στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.


Εξι ληστείες τραπεζών, όσες έγιναν από την αρχή του έτους στην Αττική, έχουν μπει στο στόχαστρο των στελεχών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, τα οποία προσπαθούν να εξιχνιάσουν την ένοπλη εισβολή σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Τρίτης.

Αν και ο τρόπος δράσης των κακοποιών δεν ήταν ιδιαίτερος, οι αστυνομικοί θέλουν να δουν μέσα από τα βίντεο των υπολοίπων τραπεζών, εάν οι δράστες της Μητροπόλεως κρύβονται και πίσω από κάποια άλλη ενέργεια, προκειμένου να αντλήσουν και από εκείνη στοιχεία, στην προσπάθειά τους να τους ταυτοποιήσουν.

Από νωρίς του πρωί, στελέχη του «Ληστειών» επέστρεψαν στο κέντρο της Αθήνας αναζητώντας βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, στα οποία να έχουν απαθανατιστεί οι ληστές και να αποκτήσουν έτσι σαφή εικόνα για τον τρόπο προσέγγισης και διαφυγής τους.

Εμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας θεωρούν πολύ πιθανό, εκτός από τους δύο που εισέβαλαν στο υποκατάστημα τής Μητροπόλεως, να υπήρχε και τουλάχιστον ένας συνεργός, ο οποίος είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου, χωρίς όμως ακόμα να μπορούν να το πουν με βεβαιότητα.

Το μεγαλύτερο λάθος τους, μέχρι αυτήν την ώρα, φαίνεται πως ήταν το ακάλυπτο τατουάζ του ενός ληστή, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίησή του.

 



Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια