Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Ψάρεψε» νεκρό ψαροντουφεκά και τον έριξε πάλι στη θάλασσα


Νέες λεπτομέρειες γύρω από το θάνατο 74χρονου υποβρύχιου αλιέα, που εντοπίστηκε νεκρός πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (12/9) στην Παραλία Μελάνη Πηλίου, έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, συνελήφθη το βράδυ της ίδια ημέρας 52χρονος με την κατηγορία της «μη ανακοίνωσης ανεύρεσης νεκρού»!

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαιώνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που έχει αναλάβει την προανάκριση του τραγικού συμβάντος, ο 52χρονος φέρεται, κατά τη διενέργεια αλιείας με αλιευτικό σκάφος στην θαλάσσια περιοχή "ΞΥΝΟΒΡΥΣΗ" Πηλίου, να ανέσυρε με τα δίχτυα του και το άψυχο σώμα του άτυχου ψαροντουφεκά!

Ωστόσο τον ξανάριξε στη θάλασσα, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις Αρχές!

Ο 52χρονος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 181 του Π.Κ. - Νόμος 4619/2019 και συνελήφθη από τα στελέχη του Λιμενικού.

Σημειώνουμε ότι υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τον άτυχο 74χρονο αναζητούσαν τρία (3) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένας ιδιώτης επαγγελματίας δύτη, καθώς και ένα (1) περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Μετά τον εντοπισμό του η σορός του ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και από κει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

lamiareport.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια