Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροβολισμοί και άγριο ξύλο σε μαγαζί στο Μπουρνάζι – Κλειδαμπαρώθηκαν όταν έφτασε εισαγγελέας


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι. Από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, στο νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι ξεκίνησε καυγάς ανάμεσα σε θαμώνες και ανθρώπους του μαγαζιού.

Και ο καυγάς δεν περιορίστηκε στα λόγια, αλλά οι πρωταγωνιστές πιάστηκαν στα χέρια και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως έπεσε… πολύ ξύλο. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, κάποιος από τους «πρωταγωνιστές», άγνωστο ακόμα ποιος, που είχε όπλο μαζί του, το έβγαλε και πυροβόλησε στον αέρα, προκαλώντας πανικό!

Οι κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τον πυροβολισμό, ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα στο νυχτερινό κέντρο έφτασε η Άμεση Δράση.

Όσοι παρέμεναν μέσα στο μαγαζί, όταν είδαν πως έφτασε η αστυνομία, αποφάσισαν να κλειδωθούν (!) μέσα στο μαγαζί και να μην ανοίξουν την πόρτα!

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν εισαγγελέα, ενώ έφτασαν στο σημείο και δυνάμεις της ΟΠΚΕ, ο διοικητής Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ο αστυνομικός διοικητής Δυτικής Αττικής.

Τελικά, περίπου στις 09:30 το πρωί πια, η πόρτα του μαγαζιού… άνοιξε, με το πρόσχημα πως αυτοί που βρίσκονταν μέσα ήθελαν να πετάξουν τα σκουπίδια.

Τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν για τις πρώτες βοήθειες, ενώ όλοι οι υπόλοιπο εμπλεκόμενοι στο περιστατικό κατέληξαν στην ασφάλεια Δυτικής Αττικής…

 

Μαρίνος Αλειφέρης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια