Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΥ για εμβόλια και τεστ ζητά η Ένωση ΝΑ Αττικής


Διαβάστε το έγγραφο τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής προς την ΠΟΑΣΥ: Σε συνέχεια του υπ' αριθμόν 170/21 από 02/09/2021 το οποίο σας είχαμε αποστείλει και ζητούσαμε την άμεση σύγκλιση Έκτακτου Γενικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, αναστολής εργασίας και επιβάρυνσης από τη διενέργεια Rapid Test, εντούτοις παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, ουδέποτε αυτό πραγματοποιήθηκε, ούτε καν λάβαμε έστω μία απάντησή σας στο εν λόγω έγγραφό μας.

Βάσει της υπ’ αριθμόν Δ1α/ΓΠ.οικ.55570 από 12/09/2021 Κοινής Υπουργικής Απόφασης με θέμα: «Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 σε υπαλλήλους του Δημοσίου που παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας», ζητείται από τους συναδέλφους μας που δεν έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο κατά του COVID-19 να υποβάλλονται υποχρεωτικά σε ένα Rapid Test την εβδομάδα, με δικά τους έξοδα. Το αποτέλεσμα αυτής της ιατρικής εξέτασης γνωστοποιείται στην εκάστοτε Υπηρεσία.

Όμως, με αυτόν τον τρόπο ασκείται μία ακόμα έμμεση μείωση στον πολλάκις «ψαλιδισμένο» μισθό του Έλληνα Αστυνομικού.

Η Πολιτεία απαιτεί κάτι, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η θλιβερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Κατόπιν των ανωτέρω, ζητούμε εκ νέου την άμεση σύγκλιση Έκτακτου Γενικού Συμβουλίου για να συζητηθούν όλα τα ανωτέρω ζητήματα και κυρίως η υποχρεωτική εβδομαδιαία διεξαγωγή Rapid Test με έξοδα των ίδιων των συναδέλφων μας.

Παρακαλείται η Π.Ο.ΑΣ.Υ., το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό Όργανο, ως το ανώτερο όργανο εκπροσώπησης των Αστυνομικών, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, έστω αυτήν την ύστατη στιγμή.

Σύγκλιση Έκτακτου Γενικού Συμβουλίου χωρίς φόβο, περιστροφές και οποιουδήποτε τύπου αγκυλώσεις.

Σύγκλιση Έκτακτου Γενικού Συμβουλίου χθες...

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ                        ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια