Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σχολικές τσάντες για τα παιδιά των αστυνομικών της ΒΑ Αττικής


Ανακοίνωση τής Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, με αίσθημα ευθύνης για την μελλοντική γενιά, ολοκληρώνει την ΔΩΡΕΑΝ χορήγηση σχολικών σακιδίων

και αναγκαίας γραφικής ύλης στα τέκνα των Αστυνομικών-Μελών μας που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού για το σχολικό έτος 2021-2022. 

    Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, καθώς και τις κατά τόπους Γραμματείες των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για την παροχή στοιχείων, αλλά και για την ενημέρωση που παρείχαν στους συναδέλφους μας. 

    Τα ανωτέρω υλικά, θα παραλαμβάνονται από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και πρωινές ώρες  (08:00΄-14:30΄) στα Γραφεία της Ένωσής μας (Γ. Πιτταρά 1η πάροδος O.A.K.A, Μαρούσι). Επισημαίνεται, πως για την παραλαβή, είναι απαραίτητη η επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του τέκνου ή οποιουδήποτε άλλου Δημοσίου εγγράφου που να πιστοποιεί την ταυτοποίηση της ημερομηνίας γεννήσεως.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια