Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ντρόουν βρήκαν τη χασισοφυτεία στην Καλαμάτα


Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Μεσημβρινές ώρες της Τρίτης 31/08/2021, Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών (Υ.Μ.Σ.Α.) των Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας (Ε.Μ.Σ.Α.), μετέβησαν στο Δήμο Καλαμάτας του Νομού Μεσσηνίας στα πλαίσια στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, την Τρίτη 31/08 και την Τετάρτη 01/09, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή, γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να εντοπισθεί σε αγροτοδασική περιοχή από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.



Συνολικά κατασχέθηκαν Σαράντα Επτά (47) δενδρύλλια κάνναβης καθώς και αντίστοιχος καλλιεργητικός και αρδευτικός εξοπλισμός, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο χώρος, στον οποίο βρίσκονταν τα δενδρύλλια, ήταν ειδικά διαμορφωμένος, κατάλληλα εκχερσωμένος και δύσκολα ευδιάκριτος από το έδαφος.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, ώστε να σημειωθεί μία ακόμα επιτυχία στην πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια