Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξωτερικός Φρουρός, εκτός υπηρεσίας, ακινητοποίησε κλέφτη


Ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας των Εξωτερικών Φρουρών: Σε συνέχεια εξαίρετων πράξεων συναδέλφων μας Εξωτερικών Φρουρών, εκτός υπηρεσίας, που ως αποτέλεσμα είχαν την προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και την διασφάλιση της έννομης τάξης από έκνομες ενέργειες, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας έχει την τιμή να αισθάνεται περήφανο για μία ακόμη.

                Στις 01/09/2021 ο συνάδελφος μας Εξωτερικός Φρουρός Κ.Φ. που υπηρετεί στο Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Κορυδαλλού, εβρισκόμενος εκτός υπηρεσίας σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, είδε ένα άγνωστο σε αυτόν άτομο να αφαιρεί πράγματα από τα ράφια του καταστήματος και να τα τοποθετεί σε νάιλον τσάντα που είχε μαζί του.

Η παρατηρητικότητα του συναδέλφου μας ήταν τέτοια, σε συνδυασμό με το ζήλο και την επιχειρησιακή του κατάρτιση, που όχι μόνο αντιλήφθηκε την ληστεία στο κατάστημα αλλά άμεσα ακινητοποίησε τον δράστη.

                Κατόπιν χωρίς χρονοτριβή ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε, ενώ όπως απεδείχθη ήταν αλλοδαπός και κάτοικος της ευρύτερης περιοχής. 

                Για ακόμη μία φορά συνάδελφός μας, ενεργώντας με αυταπάρνηση και πλήρη άγνοια κινδύνου, οδηγεί με την πράξη του  στη δικαιοσύνη δράστη εγκλήματος που σκοπό είχε να πλήξει το περί ασφάλειας αίσθημα της ευρύτερης κοινωνίας, ενώ παράλληλα κρατά υψηλά και το φρόνημα όλων των Εξωτερικών Φρουρών.

Ευελπιστώντας πως η πράξη αυτή του συναδέλφου μας Κ.Φ. να αποτελέσει έμπνευση και να λειτουργήσει ως παράδειγμα ανθρωπισμού και προσφοράς για το γενικότερο καλό του κοινωνικού συνόλου, ελπίζουμε παράλληλα πως και η Πολιτεία φέροντας το ελάχιστο χρέος της ηθικής αναγνώρισης του, θα τιμήσει και θα αναδείξει την εξαίρετη πράξη του αναλόγως.

Εμείς ως Εξωτερικοί Φρουροί, μόνο περήφανοι μπορούμε να αισθανόμαστε.    Συγχαρητήρια και πάλι…

 

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ   Δ. Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ     

    Κωστίκας Γεώργιος                                                                           Στιβακτάκης Γεώργιος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια