Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΧΑ: Εκτός φυλακής ο Αρβανίτης, απορρίφθηκαν οι αιτήσεις Ηλιόπουλου - Μίχου


Την έξοδο των φυλακών Δομοκού βλέπει άμεσα ο Μιχάλης Αρβανίτης. Με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών αποφυλακίζεται ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος είχε συλληφθεί το καλοκαίρι για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Το δικαστήριο του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ. 

Στο μεταξύ, απορρίφθηκαν, κατά πλειοψηφία,  οι αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο εκτίουν τις ποινές που τους επιβλήθηκαν κατά την πρώτη δίκη, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Στον Παναγιώτη Ηλιούπολο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έχει επιβάλλει κάθειρξη επτά ετών, ενώ στον Νίκο Μίχο κάθειρξη έξι ετών (κατά συγχώνευση) με την αναγνώριση του ελαφρυντικού της έμπρακτης μεταμέλειας.

Η συζήτηση ανάλογης αίτησης από τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση αναβλήθηκε προκειμένου να προσέλθει και να καταθέσει στο δικαστήριο ο πατέρας του. 

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια