Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Η «σημαία» των διεκδικήσεων της ΠΟΑΣΥ έχει υποσταλεί εδώ και χρόνια απο το προεδρείο της...


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Είναι βέβαιο ότι το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ εδώ και 7 χρόνια υποστέλλει τη «σημαία» των διεκδικήσεων.  Τα προηγούμενα χρόνια, προφανώς  για να κάνει στείρα πολιτική και κομματισμό, προέβαινε σε άσκοπες κινητοποιήσεις και αστείες παρεμβάσεις, που είχαν ως  αποτέλεσμα το μισθολόγιο κόλαφος για το κατώτερο προσωπικό που έφερε το κατεχόμενο βαθμό, αλλά και άλλες θεσμικές και οικονομικές εκτροπές σε βάρος του Έλληνα αστυνομικού. Οι αποφάσεις των ομοσπονδιών λαμβάνονται από τις ηγεσίες τους  σύμφωνα με όσα θετικά ή αρνητικά έχουν πραγματωθεί με την πρόθεση των πολιτικών ηγεσιών για κάθε ομάδα εργαζομένων ξεχωριστά. Ο Έλληνας αστυνομικός υπέστη τη μεγαλύτερη ζημία και θα έπρεπε στις κοινές αποφάσεις για κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ, αυτό να ληφθεί υπόψη ,να το επικοινωνήσει το προεδρείο της Ομοσπονδίας των αστυνομικών στα άλλα προεδρεία, και να αποτελέσει προμετωπίδα του αγώνα και της στάσης που έπρεπε να ακολουθήσουμε και στη ΔΕΘ.

    Μη λησμονούμε, ότι αυτό το προεδρείο ήταν που  προσπάθησε επανειλημμένα, στο ζενίθ της πανδημίας, να κάνει εκλογές με την επικινδυνότητα που αυτό συνεπαγόταν για τους συναδέλφους αντιπροσώπους που θα λάμβαναν μέρος, οπότε το επιχείρημα της πανδημίας δεν ευσταθεί. Είναι σίγουρο ότι η παρούσα διοίκηση θα το προσπαθήσει ξανά αγνοώντας του κινδύνους ,άλλωστε για αυτό το λόγο και μόνο  βάζουν δήθεν  τελεσίγραφα 21 ημερών με μόνο σκοπό να ξεγελάσουν πάλι τους εκλεγμένους αντιπροσώπους παίζοντας για άλλη μια φορά «Μπλακ Τζακ» στις πλάτες του Έλληνα αστυνομικού. Στην περίπτωση της ΔΕΘ, η παρουσία μας σε εξωτερικό χώρο, έστω μόνο από τα Δ.Σ. των πρωτοβάθμιων ενώσεων θα σηματοδοτούσε και θα εξέφραζε την αντίδραση μας.
    • Για το μισθολόγιο
    • Για το βαθμολόγιο 
    • Για το επικίνδυνο της εργασίας
    • Για το πλαφόν στα νυκτερινά 
    • Για τα πάρεργα
    • Για την παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων του Έλληνα αστυνομικού
    • Για την επιβράβευση του Έλληνα αστυνομικού που ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή
    • Για το διαχρονικά οικονομικά και θεσμικά αιτήματά μας.

   Εμείς οφείλουμε να πειθαρχήσουμε στις συλλογικές αποφάσεις  που δυστυχώς έχουν την έγκριση της νυν πλειοψηφίας του δευτεροβάθμιου οργάνου. Όμως δεν μπορούμε να σιωπήσουμε ή να σταματήσουμε να διεκδικούμε, παρά να λάβουμε  υπόψη της φωνές της πλειοψηφίας της βάσης του απλού Έλληνα αστυνομικού, που ίσως και αυτός πληρώνει το αντίτιμο των επιλογών του.

    Όμως πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο Έλληνας αστυνομικός αντιλαμβάνεται και είναι βέβαιο ότι την αντίδραση και την αγανάκτηση του θα την υποστούν αυτοί που θα συνεχίζουν να στηρίζουν την παρούσα διοίκηση της αποτυχίας της ΠΟΑΣΥ.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια