Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Πιερίας: Να μην σταματήσουν τα δωρεάν τεστ για τους αστυνομικούς


Ανακοίνωση της Ένωσης Πιερίας: Όλοι οι Αστυνομικοί της χώρας, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουμε επιφορτιστεί με την διαχείριση της πανδημίας και τον περιορισμό της διασποράς του covid 19. Παρά τα ελλειπή μέτρα προστασίας και την ταλαιπωρία που υποστήκαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, (ελλειπή χορήγηση υγειονομικού υλικού, αναστολή αδειών, διενέργεια χιλιάδων ελέγχων υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες,κτλ), συνεχίσαμε και συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή, εκτελώντας με αυταπάρνηση τα καθήκοντα μας χωρίς να περισσεύει κανείς. 

Αφουγκραζόμενοι τον προβληματισμό και την αγωνία πολλών συναδέλφων μας, μετά τις εξαγγελίες κυβερνητικών στελεχών περί πιθανής εξάπλωσης του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις τάξεις των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και την διενέργεια rapid test σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα το κόστος του οποίου θα επωμίζονται οι ανεμβολίαστοι αστυνομικοί, δηλώνουμε ότι τασσόμαστε υπέρ του εμβολιασμού, σύμφωνα με τις οδηγίες των επιστημόνων ιατρών,  τασσόμαστε όμως κατά του εξαναγκαστικού μέτρου της υποχρεωτικότητας αυτού.

Ζητάμε την συνέχιση χορήγησης των δωρεάν τεστ όπως γίνεται μέχρι σήμερα, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των συναδέλφων μας .

Στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε, συνιστούμε στους συναδέλφους μας να επιδείξουν ψυχραιμία, υπευθυνότητα και ενότητα.  Όλοι μαζί  θα συνεχίσουμε ενωμένοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο κοινωνικό σύνολο.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                  ΛΙΜΠΝΟΒΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια