Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ραφήνα: Ο 44χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του με καλώδιο από μπαλαντέζα


Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας άντρας βρέθηκε κρεμασμένος από το μπαλκόνι πολυκατοικίας στην οδό Νηρέως στη Ραφήνα. Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος και φιμωμένος. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί και άνδρες του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εστιάζουν στο σενάριο της αυτοκτονίας και αυτό γιατί βρέθηκε δίπλα του σημείωμα.

Μάλιστα, ο 44χρονος το 2013 είχε σκοτώσει τη μητέρα του στο Ίλιον με το καλώδιο από μια μπαλαντέζα. Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζονται όλα τα σενάρια για τον θάνατό του, με το πιο πιθανό σενάριο να φαίνεται ότι η αυτοκτονία, καθώς ο 44χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα για το λόγο αυτό επισκεπτόταν το κέντρο υγείας Ραφήνας, όπου λάμβανε ψυχολογική υποστήριξη

Σύμφωνα με το irafina.gr, ο 44χρονος ήταν ένας ταλαντούχος εικαστικός. Είχε γεννηθεί το 1977 στην Αθήνα και ήταν αριστούχος απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη, με τη ζωγραφική να είναι το μεγάλο του πάθος. Είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις και είχε εκδώσει ποιήματα και δοκίμια.



https://www.ethnos.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια