Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θάνατος 40χρονου στο Ξηρόμερο: Η επίσκεψη στο νοσοκομείο και το Κ.Υ.που δεν εφημέρευε


Ένας νέος άνθρωπος έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή γεγονός που προκαλεί μεγάλο πένθος στο Ξηρόμερο. Δεν λείπουν ωστόσο και κάποια ερωτηματικά.

 

Πρόκειται για 40χρονο από τον Άγιο Νικόλαο Κατούνας που μεταφέρθηκε τα ξημερώματα- στις 6:30- σήμερα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. Εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

Σύμφωνα με οικείους του-πληροφορία που επιβεβαιώνεται και από ιατρικές πηγές- ο άτυχος άνδρας υπέφερε από έντονο πόνο στο στομάχι  ενώ δυο μέρες πριν, το απόγευμα της Τετάρτης,  διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Αυθημερόν ωστόσο επέστρεψε στο χωριό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

 

Ο αιφνίδιος θάνατος παράλληλα συνέβη σε ώρα-κατά τη διάρκεια της νύχτας- που το Κέντρο Υγείας Κατούνας δεν λειτουργούσε καθώς δεν έχει 24ωρη εφημερία. Το πρόβλημα γνωστό, έχει προκύψει χρόνια τώρα και ζήτημα που απασχολεί κατά κόρον την τοπική κοινωνία.


Ουδείς είναι σε θέση να υποστηρίξει πως αν εφημέρευε το Κέντρο Υγείας ο συμπολίτης θα σώζονταν. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα πρέπει να εξεταστούν.

 

Φως στα αίτια του θανάτου του 40χρονου πάντως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

agrinionews.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια