Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομία: "Ξεσκονίζουν" τρία τετράδια μετά τη σύλληψη των εμπόρων ναρκωτικών


Τρία τετράδια διαφορετικού χρώματος, μωβ, μπλε και πορτοκαλί, γεμάτα με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα και χρηματικά ποσά, ερευνούν με μεγάλη προσοχή τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών, ύστερα από τη σύλληψη δύο μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών την περασμένη Τετάρτη.

Η έρευνα των αστυνομικών ξεκίνησε στις αρχές του Αυγούστου, όταν έλαβαν πληροφορίες για τη δραστηριοποίηση κυκλώματος, τα μέλη του οποίου διευκολύνουν μετανάστες να ταξιδέψουν από τη χώρας μας προς άλλα κράτη της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί, οι διακινητές είχαν ως στέκι τους ζαχαροπλαστείο στην πλατεία Κύπρου, της Καλλιθέας. Εμεναν σε δύο διαμερίσματα της περιοχής και χρησιμοποιούσαν ένα μπλε όχημα συγκεκριμένου μοντέλου.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση τους υπόπτους και διαπίστωσαν πως ο ένας από αυτούς καθημερινά έφευγε από το σπίτι του, πήγαινε σε διάφορες πλατείες της Καλλιθέας, όπου συναντούσε για λίγα λεπτά αλλοδαπούς, όχι όμως τυχαία -όπως αναφέρεται στη δικογραφία- αλλά κατόπιν ραντεβού. Συχνά είχε συναντήσεις και με τον δεύτερο ύποπτο, πάντοτε στο ίδιο ζαχαροπλαστείο της πλατείας Κύπρου.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, μόλις βγήκε από το διαμέρισμα και πριν μπει στο αυτοκίνητό του, τα στελέχη της Ασφάλειας τον προσέγγισαν και του έκαναν έλεγχο. Μαζί του είχε μικρή ποσότητα κοκαΐνης, αλλά λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε μία γυναίκα, η οποία δήλωσε σύντροφός του.

Στην έρευνα που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμά τους, βρήκαν πάνω από ένα κιλό χασίς, τα σημειωματάρια και ζυγαριά ακριβείας, η οποία χρησιμοποιείται από τους εμπόρους ναρκωτικών για τον διαχωρισμό των ναρκωτικών σε δόσεις.

Συνέλαβαν το ζευγάρι, που είναι υπήκοοι Αλβανίας, αλλά όχι τον δεύτερο άνδρα - ύποπτο, καθώς κατά την έρευνα δεν βρήκαν κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια