Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Ο σπαραγμός και η οργή της μητέρας και της συζύγου του θύματος έξω από τα δικαστήρια


Ένταση επικράτησε σήμερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου
, εκεί που οδηγήθηκε προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 27χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για την δολοφονία του αφεντικού του, του 39χρονου κτηνοτρόφου από το Πετροκεφάλι.

Από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν συγγενείς του 39χρονου Νίκου, με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και τους ίδιους να ξεσπούν στη θέα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου και να προσπαθούν να του επιτεθούν.

«Είχα πει στο γιό μου «θα βρεις τον μπελά σου με αυτόν» και μου έλεγε «είναι καλός στη δουλειά του»», δήλωσε στο Creta24, η μητέρα του θύματος, η οποία αδυνατεί ακόμη να πιστέψει ότι ο βοσκός που απασχολούσε ο γιος της, θα του έπαιρνε τη ζωή εκτελώντας τον με την καραμπίνα.

«Μου έφαγε το παιδί μου», μονολογούσε συνεχώς έξω από τα δικαστήρια. «Ο γιος μου ήταν καλό παιδί, απλά ήταν ταλαιπωρημένο», δήλωσε στο Creta24, ενώ για τον καθ΄ομολογίαν δράστη ανέφερε: «Δεν ξέρω τι τον οδήγησε σ΄αυτό. Η ζήλια; Η κακία; Η πονηριά των ξένων Δεν ξέρω τι τον οδήγησε εκεί. Μου έκλεισε το σπίτι μου. Αυτή τη στιγμή τους έχω μαζί με τον πατέρα του».

«Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος ένας υπέροχος σύζυγος, ένας υπέροχος πατέρας, που μεγάλωσε όσο πρόλαβε τα παιδιά του», δήλωσε εμφανώς φορτισμένη η σύζυγος του θύματος στο Creta24. H ίδια ανέφερε πως ο 39χρονος είχε άριστες σχέσεις με το θύμα, το οποίο φρόντιζε σαν να ήταν μέλος της οικογένειάς του. «Τον Ρουμάνο τον είχε σαν το κοπέλι του, σαν τον αδερφό του. Ότι ήθελε ο βοσκός του, τον αγαπούσε τον σεβόταν, τον πήγαινε βόλτες, του έδινε τα χρήματά του», ανέφερε χαρακτηριστικά και ξέσπασε: «Και αυτό είναι το αποτέλεσμα, που τον βοήθησε;».

Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος Ρουμάνος στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση, έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο.

Το ίδιο και ο 30χρονος ομοεθνής του, τον οποίο ο 27χρονος κατονόμασε ως το άτομο από το οποίο προμηθεύτηκε την καραμπίνα και στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοκατοχή και παραχώρηση της καραμπίνας σε τρίτο πρόσωπο που δεν διέθετε σχετική άδεια.

Υπενθυμίζεται πως ο αλλοδαπός ομολόγησε χθες την πράξη του, μετά από πολύωρη ανάκριση και ενώ αρχικά είχε προσπαθήσει να στρέψει τις έρευνες των αστυνομικών προς άλλη κατεύθυνσηυποδεικνύοντας μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο ως τον δράστη της δολοφονίας του αφεντικού του.

Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τον 39χρονο από το Πετροκεφάλι γιατί του χρωστούσε χρήματα, περίπου 700 ευρώ, ενώ ήταν και βίαιος απέναντί του.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια