Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανάληψη ευθύνης: Επίθεση στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης στα Χανιά


Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Ξημερώματα Τετάρτης 18/08 επιτεθήκαμε στα τοπικά γραφεία της "ΕΛ.ΛΥ." της οδού Κωνσταντινουπόλεως,στα Χανιά,σπάζοντας τη τζαμαρία στην πρόσοψη τους.

Ως αναρχικές/οι έχουμε ταχθεί απέναντι σε κάθε μορφή εξουσίας, με τη μέγιστη να αποτελεί το κράτος και τα παρακλάδια του. Το κράτος άρρηκτα συνδεδεμένο με την αστική τάξη, χρησιμοποιεί ένα μεγάλο εύρος μηχανισμών ελέγχου και καταστολής για να αυτοσυντηρείται και να επιβάλλεται.Τα μέσα αυτά, είτε αφορούν τον "αυτοέλεγχο"(θρησκεία,ηθική), είτε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς(μπάτσοι, νόμοι, δικαστικό σύστημα), έχουν ένα και μοναδικό σκοπό: την πλήρη ατομική καταπίεση.Η ΕΛ.ΛΥ, όπως και κάθε κομματικός φορέας, αποτελεί ένα ακόμη πιόνι αυτού του συστήματος.

Ο Κ. Βελόπουλος,συνυφασμένος με τα φασιστίκα παρακλάδια της Ν.Δ., επέστρεψε στο προσκύνιο για να συπληρώσει το "παζλ" του κρατικού μηχανισμού. Δίνοντας ένα ακόμα βήμα στον εγχώριο μικροαστισμό, εκφράζει και αναπαράγει, καθημερινά, κοινωνικά στερεότυπα και προκαταλήψεις ενάντια σε μειονότητες,με γνώμονα εθνικά,έμφυλα και θρησκευτικά χαρακτηριστικά.Τα Χανιά, ως μία βαθειά μεσοαστική και τουριστική πόλη (σπέρμα της μητσοτακικής οικογένειας) με έντονο τοπικισμό,λεβεντιά και εθνική συνήδειση,αποτελούν το τέλειο περιβάλλον άνθησης και συντήρησης μιας κουλτούρας και κανονικότητας σαν κι αυτής.

Ως εχθροί κάθε κανονικότητας,επιτιθόμαστε πολύμορφα, με σκοπό την επίθεση αυτή καθ' αυτήν, αλλά και την προπαγάνδα του πολιτικού μας λόγου, μέσω της δράσης.

ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια