Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Από τα Χανιά ο πρώτος στη Σχολή Αξιωματικών ΕΛΑΣ και ο δεύτερος στη Σχολή Ικάρων


Δύο μαθητές από το ίδιο φροντιστήριο των Χανίων εισάγονται σε σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Αντιγράφουμε από το zarpanews.gr τις δηλώσεις του πρώτου στη Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ και του δεύτερου στη Σχολή Ικάρων:
Δεύτερος στη Σχολή Ικάρων κατάφερε να περάσει ο Βαγγέλης Αποστολάκης. Ο νεαρός Χανιώτης, που πήγε εξαιρετικά στις πανελλαδικές εξετάσεις συγκεντρώνοντας 18.779 μόρια, είχε ως στόχο ήδη από τις πρώτες τάξεις του Λυκείου τη συγκεκριμένη σχολή, οπότε με την καλή του επίδοση είχε από νωρίς την αυτοπεποίθηση οτι θα τα καταφέρει στην πρώτη του επιλογή.

Στη Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας πέρασε ο Χαράλαμπος Βιτσιλάκης, ο οποίος είχε συγκεντρώσει 18.441 μόρια και ήταν η πρώτη του επιλογή:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στη σχολή αυτή. Έθεσα υψηλό στόχο και με διάβασμα, επιμονή και υπομονή, τα κατάφερα. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και τη δήλωσα γιατί, κατ’άρχάς, προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, είναι επάγγελμα που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της κοινωνίας. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα είναι στη σχολή. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους δασκάλους και καθηγητές μου για τη στήριξή τους, εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και σε όσους δεν πέρασαν έχω να πω πως, του χρόνου, με σκληρή δουλειά και θέληση ψυχής θα τα καταφέρουν”.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια